ALERTĂ | Tramvai blocat la Apaca, pe Bulevardul Iuliu Maniu din Capitală. Vatmanul a fost nevoit să frâneze brusc | UPDATE

31 mai 2023
1109 Afișari
ALERTĂ | Tramvai blocat la Apaca, pe Bulevardul Iuliu Maniu din Capitală. Vatmanul a fost nevoit să frâneze brusc | UPDATE
ALERTĂ | Tramvai blocat la Apaca, pe Bulevardul Iuliu Maniu din Capitală. Vatmanul a fost nevoit să frâneze brusc. Sursa foto: Facebook/ Info Trafic București și Ilfov

Un tramvai s-a blocat pe șina la Apaca, pe Bulevardul Iuliu Maniu din București.

UPDATE | 08:38, STB a anunțat că liniile 10 și 11 funcționează normal pe BD. Doina Cernea. Liniile au fost blocate 17 minute:

Liniile 10 și 11 funcționează normal pe Bd. Doinea Cornea. Blocare: 17 minute (07:57-08:14).”

Tramvaiul este blocat pe separator

Un tramvai s-a blocat în urmă cu aproximativ 30 de minute la Apaca, pe Bulevardul Iuliu Maniu, la colț cu Doina Cornea, pe sensul către Lujerului.

Potrivit spuselor unui membru al grupului „Info Trafic București și Ilfov”, tramvaiul este blocat pe separator, iar poliția nu a sosit încă la fața locului.

Cauza incidentului ar fi fost un șofer care a forțat trecerea prin fața tramvaiului, iar vatmanul a fost nevoit să frâneze brusc.

Acum, vatmanul așteaptă un alt tramvai care să îl împingă din spate.

Îl împinge următorul din spate.
Asta se întâmplă când cineva forțează trecerea prin fata tramvaiului iar vatmanul este obligat sa franeze brusc.” a spus B. B. A., membru Info Trafic București și Ilfov
STB a anunțat pe pagina de Twitter că liniile 10 și 11 sunt blocate pe Bulevardul Doina Cornea, la stația Iuliu Maniu, pe sensul spre Banu Manta:
Liniile 10 și 11 – blocate pe Bd. Doinea Cornea, la stația Bd. Iuliu Maniu, pe sensul spre Banu Manta. Cauza: defecțiune tramvai.”

În București încă circulă tramvaiele vechi

Deși Societatea de Transport București (STB) are în flotă 100 de tramvaie Imperio, încă circulă foarte multe tramvaie vechi prin Capitală.

Însă, și tramvaiele Imperio se defectează destul de des. O cauză a defecțiunilor este reprezentată de șinele deteriorate.

Vezi și: 

Să nu uităm că în Capitală sunt 50 de kilometri de șină de tramvai cu probleme, care reprezintă un potențial pericol atât pentru traficul rutier cu mașini, cât și pentru transportul de călători.

La sfârșitul anului trecut, Societatea de Transport București (STB) anunța că, în 2023, va cumpăra aproape 1.300 de tone de șină de tramvai, tocmai pentru a înlocui traseele cu problemă.

Te-ar putea interesa și:

Cookies