ALERTĂ | Traficul rutier va fi deviat noaptea de pe Centura București între 4 și 8 mai. Motivul este montarea tablierului metalic la Pasajul Berceni

01 mai 2022
3038 Afișari
ALERTĂ | Traficul rutier va fi deviat noaptea de pe Centura București între 4 și 8 mai. Motivul este montarea tablierului metalic la Pasajul Berceni
Sursa foto: Unsplash

Traficul rutier de pe Centura București va fi deviat în fiecare noapte din intervalul 4-8 mai pentru a se monta tablierul metalic al Pasajului Berceni. Anunțul a fost făcut duminică, 1 mai, de Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

Cetățenii care circulă de obicei noaptea sau vor avea drum la ore târzii pe Centura București în intervalul 4-8 mai trebuie să țină cont de anunțul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, care a precizat că în perioada respectivă traficul va fi deviat pe parcursul nopții pentru a se monta tablierul metalic la Pasajul Berceni.

Trafic rutier deviat noaptea de pe Centura București. Care este ruta ocolitoare

În comunicatul CNAIR se precizează că lucrările care vor fi desfășurate în zilele de 2 și 3 mai 2021 nu vor necesita introducerea de restricții de circulație.

”Luni, 02.05.2022, Antreperenorul de la Pasajul Berceni va monta în şantier restul tablierului metalic aferent finalizării construcţiei acestui pasaj. Lucrările executate în zilele de 02 şi 03.05.2022 nu vor impune instituirea de restricţii de trafic”, a transmis compania, potrivit G4media.

Mai mult, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a precizat și care este ruta alternativă pe care va fi deviat fluxul de circulație în perioada 4-8 mai. Astfel, în aceste zile, între orele 22:00 și 05:00, traficul va fi deviat de pe Centura Bucureşti pe sectorul cuprins între intersecţia DNCB cu DN 5 şi DNCB cu Şoseaua Olteniţei. Mai exact, ruta ocolitoare va fi Șoseaua Giurgiului – Strada Luica – Strada Turnu Măgurele – Strada Gen. Ion Igriceanu – Șoseaua Olteniței.

Cookies