ALERTĂ | Trafic restricționat pe Centura București, Pasaj Domnești, după ce o autoutilitară a luat foc în mers

28 aug. 2023
638 afișări
ALERTĂ | Trafic restricționat pe Centura București, Pasaj Domnești, după ce o autoutilitară a luat foc în mers
ALERTĂ | Trafic restricționat pe Centura București, Pasaj Domnești, după ce o autoutilitară a luat foc în mers. FOTO: Facebook/ Directia Regionala de Drumuri si Poduri Bucuresti

Un autoutilitară a luat foc pe Centura București, în timp ce se deplasa către Bragadiru. Incendiul a fost stins, dar traficul încă este restricționat.

UPDATE, ora 18:28: DRDPB a anunțat că pompierii acționează pentru stingerea autovehiculului. Circulația rutieră va fi reluată în aproximativ 10 minute:

Se acționează pentru îndepărtarea autovehiculului! Traficul rutier va fi reluat în aproximativ 10 minute!”

Circulația rutieră este restricționată pe direcția Domnești-Bragadiru

În urmă cu puțin timp, a avut loc un incendiu pe Centura București, iar acest lucru a afectat circulația rutieră pe direcția Domnești-Bragadiru.

Se pare că o autoutilitară a luat foc în timp ce se deplasa către Bragadiru.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a informat că incidentul a avut loc în zona Pasajului Domnești din Județul Ilfov.

În urma incendiului, nu au rezultat victime.

Circulația rutieră este restricționată pe direcția Domnești-Bragadiru, iar polițiștii estimează că aceasta va fi reluată după ora 18:10.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN Centura București, Pasaj Domnești, județul Ilfov, s-a produs un incendiu asupra unei autoutilitare ce se deplasa către Bragadiru. Nu au rezultat victime. Circulația rutieră este restricționată pe direcția Domnești-Bragadiru, valorile de trafic fiind ridicate.

Se estimează reluarea circulației în 30 de minute.”

În plus, Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere a transmis că incendiul a fost stins, iar autoritățile acționează pentru înlăturarea efectelor:

Autovehiculul este îndepărtat de pe drum. Angajații DRDP București vor degaja carosabilul de resturi, iar circulația va fi redeschisă.”

Autovehiculul a fost îndepărtat de pe șosea
Autovehiculul a fost îndepărtat de pe șosea. Sursa foto: Facebook/ DRDPB

Te-ar putea interesa și:

Cookies