ALERTĂ | Trafic îngreunat pe Calea Plevnei, din cauza unui accident auto-moto. Două persoane au fost rănite. STB: Liniile 86 și 96, blocate | UPDATE

28 mai 2024
775 afișări
ALERTĂ | Trafic îngreunat pe Calea Plevnei, din cauza unui accident auto-moto. Două persoane au fost rănite. STB: Liniile 86 și 96, blocate | UPDATE
ALERTĂ | Trafic îngreunat pe Calea Plevnei, din cauza unui accident auto-moto. Două persoane au fost rănite. STB: Liniile 86 și 96, blocate | Sursa foto: Info Trafic București și Ilfov - Facebook

Un accident între un motor și o mașină a avut loc cu puțin timp în urmă la intersecția dintre Calea Plevnei și străzile Mircea Vulcănescu și Constantin Noica. A fost afectat atât traficul rutier din zonă, cât și circulația liniile STB cu indicativele 85 și 96.

UPDATE ora 19:20: La acest moment, cele două linii de troleibuz operate de STB funcționează normal. Acestea au fost afectate pentru 35 de minute:

Liniile 85 si 96 funcționează normal pe Calea Plevnei. Blocare si deviere: 35 de minute (18:20-18:55).

Accident între o mașină și un motor, pe Calea Plevnei

Un membru al comunității „Info Trafic București și Ilfov” a anunțat, cu puțin timp în urmă, că un accident grav a avut loc pe Calea Plevnei, la intersecția cu strada Mircea Vulcănescu și strada Constantin Noica.

În impact au fost implicate o mașină și o motocicletă. Conform martorilor, în urma coliziunii 2 persoane au fost rănite (o fată și un băiat). La fața locului s-au deplasat atât echipajele de poliție, cât și un echipaj al SMURD care a acordat îngrijirile medicale necesare victimelor.

Ulterior, cele două persoane rănite au fost preluate de o ambulanță și transportate la un spital din București.

La acest moment, traficul rutier din zonă este afectat de accident:

Se circula doar pe o bandă, în sensul spre strada Constantin Noica și strada Mircea Vulcănescu.

La acest moment se fac cercetări la fața locului pentru a se determina cu exactitate care au fost circumstanțele în care s-a produs accidentul.

Șoferii sunt sfătuiți să evite pe cât posibil zona. Conform aplicației „Waze”, traficul se desfășoară cu dificultate:

| Sursă foto: Waze – Captură

Liniile de troleibuz 85 și 96 sunt blocate

De asemenea, din cauza acestui eveniment de trafic, circulația liniilor de troleibuz 85 și 96 a fost blocată, anunță STB. Sunt afectate ambele sensuri de mers, conform informațiilor oferite pe contul de „X” (fost Twitter) STB SA Clienți:

Liniile 85 si 96 – blocate în zona Calea Plevnei/Str. Constantin Noica, pe sensul spre Bd. Eroilor, respectiv spre Str. Vasile Pârvan, din cauza unui eveniment rutier produs de terți sub rețeaua de contact.

În acest context, STB a anunțat în jurul orei 18:50 că s-au luat masuri de deviere a celor două linii de troleibuz.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies