ALERTĂ | Trafic îngreunat la intersecția Bd. Camil Ressu X Bd. Râmnicu Vâlcea din București. Martor: O persoană ar fi căzut de la etaj și i se acordă îngrijiri medicale

31 oct. 2023
1655 Afișari
ALERTĂ | Trafic îngreunat la intersecția Bd. Camil Ressu X Bd. Râmnicu Vâlcea din București. Martor: O persoană ar fi căzut de la etaj și i se acordă îngrijiri medicale
ALERTĂ | Trafic îngreunat la intersecția Bd. Camil Ressu X Bd. Râmnicu Vâlcea din București. Martor: O persoană ar fi căzut de la etajul și i se acordă îngrijiri medicale | Sursă foto: Facebook-Info Trafic București și Ilfov

Un incident a avut loc în apropiere de stația de metrou Dristor 1. Martorii au transmis de la fața locului că ar fi vorba de o persoană care a căzut de la înălțime. Echipaje de pompieri și de poliție s-au deplasat la fața locului.

UPDATE: Un martor transmite că o persoană ar fi căzut de la etajul unui bloc și se află în stare critică. Până în acest moment nu se știe dacă victima s-a aruncat sau a fost un accident.

O persoană ar fi căzut de la etajul unui bloc din apropierea stației de metrou Dristor 1

Conform informațiilor oferite de mai multe persoane pe grupul de Facebook „Info Trafic București și Ilfov”, traficul este îngreunat din cauza unei persoane care ar fi căzut de la înălțime. Incidentul a avut loc în intersecția Bd. Camil Ressu X Str. Dristorului X Bd. Râmnicu Vâlcea.

La fața locului s-au deplasat pompieri și polițiști.

Foarte multe masini de pompieri si politie vis a vis de statia de metrou Dristor 1. Are cineva informatii?

Multe ambulanțe și mașini de Poliție în intersecția Bld. Camil Ressu X Str Dristorului X Bd. Râmnicu Vâlcea. Nu știu exact ce s-a întâmplat.

De asemenea, un voluntar „Erou în fiecare dintre voi” acordă, alături de echipajul medical, îngrijiri medicale unei persoane politraumatizată. Iată informațiile transmise de un bărbat:

Se acordă îngrijiri medicale unei persoane politraumatizată, prin cădere de la înălțime.

Info in curs de actualizare.

Marius Mitrică participă prin Exista un EROU in fiecare dintre VOI , împreună cu echipajele pentru stabilizarea victimei.

O altă persoană le transmite șoferilor să evite zona pentru că este „haos”.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies