ALERTĂ | Trafic blocat pe A2, sensul București – Constanța, în urma unui accident grav. Patru persoane rănite, un elicopter SMURD a fost trimis la fața locului

07 aug. 2023
436 afișări
ALERTĂ | Trafic blocat pe A2, sensul București - Constanța, în urma unui accident grav. Patru persoane rănite, un elicopter SMURD a fost trimis la fața locului
ALERTĂ | Trafic blocat pe A2, sensul București - Constanța, în urma unui accident grav. Patru persoane rănite, un elicopter SMURD a fost trimis la fața locului. FOTO: INQUAM PHOTOS / Virgil Simonescu

Un accident rutier grav a avut loc pe Autostrada A2, sensul București – Constanța. Un autoturism s-a răsturnat în afara carosabilului, iar patru persoane au fost grav rănite.

Traficul este blocat la kilometrul 40

În urma producerii unui accident rutier, traficul este blocat pe Autostrada A2, pe sensul București – Constanța, la kilometrul 40, în zona localității Sărulești, județul Călărași, potrivit Centrului InfoTrafic.

Un autoturism s-a răsturnat în afara carosabilului, iar patru persoane au fost rănite și au nevoie de îngrijiri medicale. În acest sens, un elicopter SMURD a fost trimis la fața locului pentru a asigura preluarea rapidă a victimelor.

În acest moment, circulația este deviată pe sensul către litoral, între kilometrii 35-64, între localitățile Fundulea și Lehliu Gară, pentru a facilita intervenția echipelor de salvare și pentru a asigura siguranța celorlalți participanți la trafic, potrivit Info Trafic România.

Polițiștii au anunțat că se estimează reluarea traficului pe Autostrada A2 după ora 10:00:

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul este oprit pe Autostrada A2, pe sensul București – Constanța, la kilometrul 40, în zona localității Sărulești, județul Călărași, după ce un autoturism s-a răsturnat în afara carosabilului, iar patru persoane necesită îngrijiri medicale. La fața locului va ateriza un elicopter SMURD. Circulația va fi deviată pe sensul către litoral între kilometrii 35 – 64, între localitățile Fundulea și Lehliu Gară.

Se estimează reluarea traficului pe Autostrada A2 după ora 10.00”

Șoferii sunt sfătuiți să fie atenți la semnalizările rutiere și să urmeze cu strictețe rutele alternative indicate de către polițiști, pentru a evita blocajele și pentru a contribui la fluidizarea traficului din zonă.

Te-ar putea interesa și:

Cookies