ALERTĂ | Termoenergetica are, de azi, un nou director. El este Adrian Teodorescu, până acum șef la juridic în CMTB

01 sept. 2023
5154 afișări
ALERTĂ | Termoenergetica are, de azi, un nou director. El este Adrian Teodorescu, până acum șef la juridic în CMTB
ALERTĂ | Termoenergetica are, de azi, un nou director. El este Adrian Teodorescu, până acum șef la juridic în CMTB. Sursa foto: Facebook/ Termoenergetica

Începând de vineri, 1 septembrie 2023, Compania Municipală Termoenergetica București are un nou director: Adrian Teodorescu. Până să fie desemnat în noua funcție, a fost director al Direcției Juridice din CMTEB.

Termoenergetica are un nou director: Adrian Teodorescu

Într-un comunicat de presă, Compania Municipală Termoenergetica București anunță că, începând de vineri, 01.09.2023, în funcția de director general al companiei a fost desemnat Adrian Teodorescu. Până acum, a fost director al Direcției Juridice din cadrul CMTEB.

„Voi urma viziunea integrată a ultimilor ani”

Este o continuare a eforturilor depuse până acum, atât în perioada în care am coordonat direcția juridică, cât și în trecut. Voi urma viziunea integrată a ultimilor ani, cu accent în primul rând pe executarea lucrărilor de reabilitare a conductelor, în special în zonele critice în vederea pregătirii sistemului pentru viitorul sezon de încălzire. Acțiunile esențiale pentru creșterea performanței acestui serviciu public vor fi urgentate. O altă prioritate va fi reprezentată de păstrarea și îmbunătățirea dialogului cu angajații Companiei – o resursă vitală, extrem de valoroasă și, din păcate, din ce în ce mai rară. Se va accelera procesul de depunere a proiectelor pentru atragerea fondurilor disponibile pentru finanțare, pentru că, reiterez și susțin faptul că fac parte dintre cei care consideră că sistemul centralizat de termoficare este cel mai bun, eficient şi ecologic sistem de încălzire, a declarat Adrian Teodorescu.

Despre noul director al CMTEB

În perioada mai 2022 și august 2023, Adrian Teodorescu a ocupat funcția de director al Direcției Juridice din cadrul CMTEB.

Anterior a făcut parte din Directoratele C.N.T.E.E. Transelectrica SA și Complex Energetica Oltenia S.A. Între 2014 și 2015 a fost Director General la RADET.

Termoenergetica se ocupă cu furnizarea apei calde și a căldurii în Capitală pentru aproximativ 600.000 de apartamente și aproximativ 9.700 de instituții publice – școli, grădinițe, spitale, agenți economici, asigurând funcționarea în condiții de siguranță a Sistemului Energetic Național.

Compania are în exploatare sistemul de transport și distribuție compus din: 954,09 km de conducte reprezentând rețele termice primare și 2.963,3 km de conducte reprezentând rețele termice secundare, transmite CMTEB.

Fostul director al CMTEB, Claudiu Crețu, este noul director ELCEN

Claudiu Crețu a fost directorul general al Termoenergetica din iulie 2021 și până în august 2023, iar acum a fost numit noul director general al Electrocentrale București (ELCEN).

Claudiu Crețu a fost numit de către Consiliul de Administrație al Electrocentrale București SA (ELCEN), în funcția de Director General al celui mai mare producător de energie termică și electrică în cogenerare din România și din București.

Claudiu Crețu a deținut din iulie 2021 până în prezent funcția de Director General al C.M. Termoenergetica București – operatorul sistemului de transport și distribuție a agentului termic din București și revine la conducerea ELCEN, după ce în perioada iulie 2017-iunie 2021 a exercitat funcția de Administrator Special al acestei societăți, a anunțat ELCEN, la data de 29 august, pe Facebook.

Cookies