ALERTĂ | Teren surpat în zona Bd. Iuliu Maniu – Str. Apusului. STB anunță că troleibuzele 61 și 62 circulă deviat

01 dec. 2022
17515 Afișari
ALERTĂ | Teren surpat în zona Bd. Iuliu Maniu - Str. Apusului. STB anunță că troleibuzele 61 și 62 circulă deviat
S-a surpat terenul în zona Bd. Iuliu Maniu - Str. Apusului. STB anunță că troleibuzele 61 și 61 circulă deviat. Imagine simbol: ratb.stfp.net

Joi, în jurul orei 11:30, STB îi anunța pe călători că s-a surpat terenul din zona Bulevardul Iuliu Maniu/ Strada Apusului. Societatea transmite pe unde circulă deviat troleibuzele cu indicativele 61 și 62.

UPDATE, 2 decembrie: Troleibuzele cu indicativele 61 și 62 circulă în continuare deviat, la Valea Argeșului. Cauza: lucrări realizate de Termoenergetica în zona Bulevardul Iuliu Maniu/ Strada Apusului.

Anunț STB: Teren surpat în zona Bd. Iuliu Maniu/ Str. Apusului, iar troleibuzele 61 și 62 circulă deviat

Joi, 1 Decembrie 2022, la ora 11:32, Societatea de Transport București anunța într-o postare pe pagina de Twitter că, liniile de troleibuz 61 și 62 funcționează deviat, la Valea Argeșului.

Motivul anunțat de STB: S-a surpat terenul în zona Bd. Iuliu Maniu/ Str. Apusului.

Totodată, această deviere a fost anunțată și în aplicația mobilă Info Transport București, la ora 11:33:

Sursa foto: Captură/ Info TB
Sursa foto: Captură/ Info TB

Tot joi, de Ziua Națională a României, dar la ora 11:02, STB anunța tot pe pagina de Twitter că liniile de troleibuz 61 și 62 au fost blocate în zona Bulevardul Iuliu Maniu/Strada Apusului, pe sensul spre Piața Leul. Motivul: lucrare la carosabil.

După 37 de minute, STB anunța că troleibuzele 61 și 62 circulă normal pe Bd. Iuliu Maniu. Blocare: 37 de minute (10:35-11:12).

Programul STB pe 1 Decembrie

Prin intermediul unui comunicat de presă transmis săptămâna aceasta, Societatea de Transport București a anunțat care va fi orarul după care vor funcționa tramvaiele, autobuzele și troleibuzele cu ocazia zilei de 1 Decembrie 2022.

Astfel, joi, de Ziua Națională a României, mijloacele de transport public în comun vor circula exact ca într-o zi de duminică.

Orarul de funcționare pentru toate liniile care circulă în oraș poate fi consultat accesând acest link, AICI.

Cookies