ALERTĂ STB | Linia 41, blocată pe Bulevardul Ghencea. Poliția Rutieră a oprit traficul din cauza suporterilor care merg la meciul CSA Steaua – FC Rapid 1923

01 nov. 2023
8886 Afișari
ALERTĂ STB | Linia 41, blocată pe Bulevardul Ghencea. Poliția Rutieră a oprit traficul din cauza suporterilor care merg la meciul CSA Steaua – FC Rapid 1923
ALERTĂ STB | Linia 41, blocată pe Bulevardul Ghencea. Poliția Rutieră a oprit traficul din cauza suporterilor care merg la meciul CSA Steaua – FC Rapid 1923| Sursa foto: Facebook - Societatea de Transport București

Societate de Transport București (STB) a anunțat că linia de tramvai 41 este blocată pe Bulevardul Ghencea din Capitală. Traficul din zonă a fost oprit de către Poliția Rutieră.

UPDATE ora 19:35: La acest moment, tramvaiele linie 41 funcționează normal. Circulația acestora a fost afectată pentru 20 de minute:

Linia 41 funcționează normal pe Bulevardul Ghencea, la Stadionul Steaua. Circulația vehiculelor STB a fost afectata timp de 20 min (19:00-19:20).

Linia 41, blocată pe Bulevardul Ghencea

În această seară are loc meciul dintre CSA Steaua și FC Rapid 1923. Astfel că, suporterii celor două echipe de fotbal se îndreptă deja către Stadionul „Steaua”.

Din acest motiv, Poliția Rutieră a fost nevoită să oprească traficul din zonă, pentru afluirea celor ce vor lua parte la evenimentul sportiv.

Aceste restricții instituite au afectat și circulația linie de tramvai 41, vehiculele rămânând blocate pe Bulevardul Ghencea. Anunțul a fost făcut la ora 19:07, pe contul de Twitter STB SA Clienți:

Linia 41 – blocată pe Bulevardul Ghencea, la Stadionul Steaua, Politia Rutiera a oprit traficul pentru afluirea suporterilor pe stadion.

Meciul din această seară, 1 noiembrie 2023, va începe la ora 21:00. Șoferii din București sunt ocolească să evite zona pe cât posibil pentru a evita ambuteiajele.

3 linii STB vor avea programul prelungit

Cu ocazia meciului ce are loc pe Stadionul „Steaua”, Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI) a luat decizia de a prelungi programul de funcționare pentru 3 linii de transport public.

Este vorba despre:

  • Linia de tramvai 41,
  • Linia de tramvai 47,
  • Linia de autobuz 385.

Modificarea programului pentru aceste linii a intervenit astfel încât suporterii ce iau pare la competiția sportivă să aibă cu ce să plece spre casă:

Cu ocazia organizării meciului de fotbal între echipele CSA Steaua și FC Rapid 1923 pe Stadionul Steaua, astăzi, 01.11.2023, STB SA va prelungi programul de funcționare a liniilor de transport public 41, 47 și 385 până la defluirea totală a spectatorilor de pe stadion, pentru a asigura transportul călătorilor în condiții de siguranță după finalizarea evenimentului sportiv.

Liniile menționate mai sus vor circula până la ora 00:00.

Cookies