ALERTĂ | Soțul Dianei Șoșoacă, audiat la București pentru că ar fi agresat un jurnalist și-un polițist

13 dec. 2021
443 afișări
ALERTĂ | Soțul Dianei Șoșoacă, audiat la București pentru că ar fi agresat un jurnalist și-un polițist
ALERTĂ | Soțul Dianei Șoșoacă, audiat la București pentru că ar fi agresat un jurnalist și-un polițist . Sursa foto: Facebook

Soțul Senatoarei Diana Șoșoacă, Dumitru Silvestru Șoșoacă, este audiat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 într-un dosar de ultraj. Într-o postare pe Facebook, soțul Dianei Șoșoacă spune că e nevinovat.

Soțul senatoarei Diana Șosoacă, Dumitru Silvestru Șoșoacă, este vizat de un dosar de ultraj și este audiat astăzi (luni, 13 decembrie) la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 București după ce, la sfârșitul săptămânii trecute, a intervenit într-un scandal izbucnit, în timpul unui interviu, între soția sa și jurnaliști italieni de la RAI 1. 

În timpul conflictului, Dumitru Silvestru Șoșoacă l-ar fi agresat pe unul din polițiștii care au chemati să intervină.

Într-un comunicat, Poliția București anunță că:

”În data de 10 decembrie 2021, prin apel 112, o persoană a reclamat că, la sediul cabinetului său de avocatură s-a prezentat o echipă a unei televiziuni străine, iar pe fondul întrebărilor adresate, cu privire la realizarea interviului, s-a declanșat un conflict. La fața locului s-au deplasat, de urgență, polițiști din cadrul Secției 4. În cauză au fost întocmite două dosare penale, unul pe rolul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj, iar cel de al doilea urmează a fi înaintat către Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, în vederea stabilirii situației de fapt”.

Surse apropiate anchetei declară că procurorul ar urmă să propună reținerea soțului Dianei Șoșoacă pentru 24 de ore.

Într-o postare publicată ieri pe Facebook, și Dumitru Silvestru Șoșoacă vorbește despre eventuala sa reținere.

Cică mâine (azi, nota red. ) voi avea cătușe pentru prima dată în viață. Așa zice o procuroare pe colțuri. E clar, nu mai ai voie să îți aperi nici familia, nici casa în fața agresorilor de orice fel”, a scris el pe rețeaua de socializare.

În declarația de avere a Dianei Șoșoacă, publicată la începutul acestui an, se precizează că senatoarea deține, printre altele,  Cabinetul de Avocatură Ivanovici, unde este angajat ca secretar şi soţul ei. Pentru acest job, el care încasează 28.000 de lei pe an.

Știre în curs de actualizare

 

Cookies