ALERTĂ | Șină dilatată pe Bulevardul Basarabia, după intersecția cu Bulevardul 1 Decembrie. STB: Linia 36, blocată. Sunt 35 °C acum în București | UPDATE

09 iun. 2024
2731 afișări
ALERTĂ | Șină dilatată pe Bulevardul Basarabia, după intersecția cu Bulevardul 1 Decembrie. STB: Linia 36, blocată. Sunt 35 °C acum în București | UPDATE
ALERTĂ | Șină dilatată pe Bulevardul Basarabia, după intersecția cu Bulevardul 1 Decembrie. STB: Linia 36, blocată. Sunt 35 °C acum în București. Sursă foto: STB Spotting 21

Societatea de Transport București anunță că linia 36 este blocată pe Bulevardul Basarabiei. Cauza este șina care s-a dilatat, cel mai probabil, de la temperatura ridicată din această după-amiază.

UPDATE: Linia 36 circulă normal pe Bulevardul Basarabia, după ce a fost blocată și a circulat deviat timp de 33 de minute (15:40-16:13).

În București sunt 35 de grade Celsius

STB a transmis, pe pagina rețelei de socializare „X”, fostă Twitter, la ora 15:58, că tramvaiele de pe linia 36 sunt blocate pe Bulevardul Basarabia, după intersecția cu Bd. 1 Decembrie, din cauza șinei dilatate.

Linia 36 – blocată pe Bd. Basarabia, după intersecția cu Bd. 1 Decembrie, pe sensul spre Republica. Cauza: șină dilatată.

Linia de tramvai cu indicativul 36 circulă între terminalele „Republica”‎ și „Platforma Industriala Pipera”, avânt un total de 27 de stații în care efectuează opriri.

Acum, în București, sunt 33 de grade Celsius.

Vreme caniculară în București

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza specială pentru București, ce a intrat în vigoare azi, ora 10:00 și va fi valabilă până marți, 11 iunie, ora 10:00.

Cum va fi vremea până luni, 10 iunie, până la ora 09:00:

Vremea va fi călduroasă, caniculară după-amiaza, când disconfortul termic va fi accentuat, iar indicele temperaturăumezeală (ITU) va depăși ușor pragul critic de 80 de unități. Cerul va fi variabil, mai mult senin în prima parte a zilei, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 36…37 de grade, iar cea minimă de 19…20 de grade.

De luni, de la ora 09:00 și până marți, 11 iunie, ora 10:00, va fi caniculă în Capitală, cu disconfort termic accentuat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unități.

Cerul va fi variabil, dar mai ales spre seară și la începutul nopții va crește probabilitatea pentru înnorări, intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelie, averse și descărcări electrice. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 37 de grade, iar cea minimă va fi de 18…21 de grade.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies