ALERTĂ | Șeful parcurilor din București, demis. Nicușor Dan: Compania pentru parcuri se desființează

26 aug. 2021
803 Afișari
ALERTĂ | Șeful parcurilor din București, demis. Nicușor Dan: Compania pentru parcuri se desființează
ALERTĂ | Șeful parcurilor din București, demis. Nicușor Dan: Compania pentru parcuri se desființează

Toată vara, bucureștenii s-au plimbat, au alergat și s-au enervat pe alei de parcuri pline de mizerii de toate proveniențele și dimensiunile și, când i-au lăsat nervii cu toitul, s-au odihnit pe băncuțe (tot din parcuri) jupuite s-au rupte de-a binelea. Sigur ați văzut (și, deseori, ați și mirosit) parcurile capitalei și singuri. Dacă nu, oricum a fost plin de știri despre starea îngrozitoare în care se află multe parcuri din București. Azi, Nicușor Dan "a deschins" la Administrația Parcurilor. S-a dus val-vârtej într-un fel de inspecție surpriză.

Așadar, dimineață, primarul general Nicușor Dan s-a dus pe nepusă masă la Administrația Parcurilor. A fost ceea ce se cheamă o inspecție neanunță la sfârșitul căreia (sau poate chiar în mijlocul ei, e neclar încă)  Nicușor Dan l-a schimbat din funcție pe directorul Administrației Lacuri Parcuri și Agrement, Bogdan Peter Tănase.

Șeful parcurilor din București a fost demis azi

La final de vară, primarul general s-a declarat foarte, foarte nemulțumit de situația deplorabilă în care au ajuns parcurile din București. Așa că l-a demis pe șeful parcurilor din București și a preluat el însuși (conducerea interimară a ALPAB.

„În primul rând, am schimbat directorul ALPAB. Pentru moment, director al ALPAB sunt eu și îmi asum răspunderea pentru ce se întâmplă. Este o problemă cu parcurile administrate de Municipalitate pe care bucureștenii o văd și noi o vedem”, a declarat Nicușor Dan după inspecția surpriză.

Nicușor Dan i-ar fi spus lui Bogdan Petre Tănase, șeful demis azi, că  și-a bătut joc de parcurile Capitalei.

Nicușor Dan: Nu sunt bani pentru parcuri, dar în 2 ani va fi bine

Primarul general a mai declarat că  directorul companiei municipale care se ocupă de parcuri nu știe meserie și că municipalitate trebuie să reușească să dea „un nivel de satisfacție bucureștenilor în ceea ce privește curațenia din parcuri”. A completat, totuși, cu următoarele: „Din păcate, nu au fost bani, nu avem în acest an bani pentru investițiile necesare în parcuri. În 2 ani parcurile vor arăta cum trebuie, asta e o promisiune.”

Deocamdată, parcurile din București arată oribil: pline de mizerii, cu alei hărtănite, cu bănci rupte și nevopsite și, desigur, populate cu tot felul de lighioane și insecte.

Citește și:

 

Cookies