ALERTĂ | S-a schimbat schimbarea restricțiilor și la Piața Montreal. Închiderea circulației rutiere de aici până la Piața Presei se amână cu o săptămână. Metrorex: La cererea TPBI

05 iul. 2024
5300 afișări
ALERTĂ | S-a schimbat schimbarea restricțiilor și la Piața Montreal. Închiderea circulației rutiere de aici până la Piața Presei se amână cu o săptămână. Metrorex: La cererea TPBI
ALERTĂ | S-a schimbat schimbarea restricțiilor și la Piața Montreal. Închiderea circulației rutiere de aici până la Piața Presei se amână cu o săptămână. Metrorex: La cererea TPBI | Sursa foto: Metrorex - Facebook

Se amână restricționarea traficului în zona Piața Montreal-Piața Presei, la solicitatea TPBI, anunță Metrorex. Acestea erau programate, inițial, pentru data de 6 iulie, adică din acest weekend.

Restricționarea traficului în zona Piața Montreal-Piața Presei se amână

Metrorex anunță că restricțiile în zona Piața Montreal – Piața Presei Libere vor intra în vigoare pe data de 13 iulie 2024, nu din acest weekend, cum era programat. Modificarea a fost făcută la solicitarea Asociației de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București-Ilfov (TPBI).

Lucrările la viitoarea stație de metrou Piața Montreal de pe aliniamentul viitoarei Magistrale M6, Secțiunea Sud, din cadrul contractului de execuție „Legătura rețelei de metrou cu Aeroportul Internațional Henri Coandă – Otopeni (Magistrala 6. 1 Mai-Otopeni). Proiectare și execuție structură de rezistență stații, galerii și tuneluri. Lotul 1. – 1Mai-Tokyo” impun necesitatea închiderii celor trei benzi de circulație de pe Bd. Mărăști, pe relația Piața Montreal – Piața Presei Libere.

Planul de deviere a circulației a fost avizat de Comisia Tehnică de Circulație din cadrul Primăriei Municipiului București, Direcția Transporturi, prin Avizul nr. 4257/08.04.2024, de Administrația Străzilor București și de Brigada Rutieră București, prin Avizul nr. 2791116 SSR/BS/10.05.2024.

Totodată, Metrorex anunță că devierea traficului și semnalizarea rutieră acolo unde se efectuează lucrări se face conform legislației în vigoare.

Restricțiile de circulație vor fi semnalizate prin instalarea de panouri informative în intersecțiile următoare: Bd. Ion Mihalache – Str. Aviator Popișteanu, Str. Aviator Popișteanu – Bd. Expoziției, Str. Parcului – Bd. Expoziției – Str. Aviator Traian Vasile, Bd. Mărăști – Str. Alexandru Constantinescu și Bd. Mărăști – Bd. Mareșal Alexandru Averescu.

Pentru pietoni, traversarea se va face pe la trecerile existente în capetele tronsonului de drum restricționat.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies