ALERTĂ | Robert Negoiță a rămas fără permis de conducere pentru 2 luni. Primarul Sectorului 3 a condus pe contrasens

17 mai 2023
593 Afișari
ALERTĂ | Robert Negoiță a rămas fără permis de conducere pentru 2 luni. Primarul Sectorului 3 a condus pe contrasens
Robert Negoiță a rămas fără permis de conducere pentru 2 luni. Primarul Sectorului 3 a condus pe contrasens. Sursa imagine: Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu

După ce a rămas fără palmierii de la Piața Unirii, Robert Negoiță a rămas și fără permis de conducere pentru 60 de zile. Primarul Sectorului 3 a fost surprins de polițiști când a vrut să scape de coloana de mașini și a depășit pe contrasens. Edilul a fost și amendat cu 870 de lei, practic, mai puțin decât costă un palmier.

Robert Negoiță a rămas fără permis de conducere pentru 2 luni

Primarul Sectorului 3 al Capitalei a fost oprit marți, 16 mai 2023, în jurul orei 17:00, pe Calea Dudești, la doi pași de sediul Primăriei Sectorului 3 care se află la intersecția dintre Calea Dudești și Bd. Mihai Bravu.

Brigada Rutieră București a transmis un comunicat cu acest incident, dar nu a oferit informații și despre identitatea șoferului:

„Polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit un conducător auto, care se deplasa pe Calea Dudești, pe sensul opus de circulație”, potrivit Libertatea.

Robert Negoiță a rămas fără permis de conducere pentru 2 luni:

s-a dispus suspendarea exercitării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 60 zile.

Oamenii legii au mai spus că șoferul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 870 de lei.

Amenda este mai mică decât prețul unui palmier. Negoiță a declarat că un palmier costă undeva sub 1.000 de lei, cu transport și TVA.

Cookies