ALERTĂ | Restricții de trafic la Piața Unirii. Brigada Rutieră anunță că încep de astăzi, dar nu știm când vor fi ridicate

02 mart. 2023
622 Afișari
ALERTĂ | Restricții de trafic la Piața Unirii. Brigada Rutieră anunță că încep de astăzi, dar nu știm când vor fi ridicate
ALERTĂ | Restricții de trafic la Piața Unirii. Brigada Rutieră anunță că încep de astăzi, dar nu știm când vor fi ridicate | Sursă foto: Inquam Photos / George Călin

Brigada Rutieră București a anunțat joi, 2 martie 2023, că vor fi impuse restricții de trafic în zona Piața Unirii. Acestea au intrat deja în vigoare, începând cu ora 09:30.

Brigada Rutieră anunță restricții de trafic la Piața Unirii

Începând de astăzi, traficul din București va fi afectat de anumite restricții de circulație ce au fost instituite în centrul orașului, mai exact la Piața Unirii.

Brigada de Poliție Rutieră a Municipiului București a transmis că acestea sunt instituție începând cu ora 09:30, pentru a permite efectuare unor lucrări. Mai precis, este vorba despre lucrări de reabilitare a sistemului de colectare și evacuare a apei meteorice de pe suprafața Pasajului Unirii.

Cu toate că polițiștii au anunțat data și ora la care restricțiile într-o în vigoare, aceștia nu au menționat până când vor fi impuse. Iată care este zona pe unde nu se va putea circula.

Traficul rutier va fi restricționat pe banda I a Bulevardului Ion Constantin Brătianu, după intersecția cu Bulevardul Corneliu Coposu, pe sensul de mers către Piața Universității, transmite BPB.

Alte restricții de circulație

Tot joi, 2 martie 2023, Centrul Info Trafic din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române a informat că vor exista restricții de trafic pe Autostrada A1 București -Pitești. Acestea au fost instituite deoarece se efectuează anumite lucrări.

Iată care sunt porțiunile de drum restricționate:

  • în intervalul orar 09.00 – 18.00, pe sensul Pitești – București, între kilometrii 74 + 300 metri – 74 + 500 metri, se restricționează circulația pe a doua bandă, pentru înlocuire parapet median;
  • în intervalul orar 09.00 – 18.00, pe sensul Pitești – București, între kilometrii 107 – 108+500 metri, se restricționează circulația pe a doua bandă pentru colectarea nisipului din zona mediană.

Șoferii sunt sfătuiți să circule cu atenție sporită și să reducă viteza atunci când ajung în zonele unde există restricții de circulație.

De asemenea, polițiștii le transmis acestora că, pentru a evita accidentele rutiere, este necesar să semnalizeze din timp intenția de a schimba banda pe care circulă.

Cookies