ALERTĂ | Probleme la metrou, pe Magistrala 2. Metrorex: Trenurile circulă până la stația Dimitrie Leonida

21 aug. 2023
7302 afișări
ALERTĂ | Probleme la metrou, pe Magistrala 2. Metrorex: Trenurile circulă până la stația Dimitrie Leonida
ALERTĂ | Probleme la metrou, pe Magistrala 2. Metrorex: Trenurile circulă până la stația Dimitrie Leonida. FOTO: Agerpres

Sunt la probleme la metrou, luni dimineață, 21 august, pe Magistrala 2. Un tren care ieșea din hala de parcare a rămas imobilizat în cale, iar trenurile de metrou circulă până la stația Dimitrie Leonida, anunță Metrorex în această dimineață.

UPDATE, ora 09:48: Metrorex a anunțat la ora 09:35 că a fost reluată în condiții normale circulația trenurilor de metrou pe Magistrala 2:

Stimați călători,
Începând cu 9:35, circulația trenurilor de metrou pe Magistrala 2 a fost reluată în condiții normale!, a anunțat Metrorex pe Facebook.

Probleme la metrou, pe Magistrala 2: Trenurile circulă până la stația Dimitrie Leonida

Luni dimineață, 21 august 2023, la ora 06:40, Metrorex a ținut să-i anunțe pe călători că sunt probleme la metrou, pe Magistrala 2, iar trenurile circulă până la stația Dimitrie Leonida, la un interval de aproximativ 10 minute.

Motivul: un tren care ieșea din hala de parcare s-a defectat și a rămas imobilizat în cale, circulația fiind întreruptă între stațiile de metrou Dimitrie Leonida și Berceni.

Între stațiile Dimitrie Leonida și Berceni circulația este întreruptă din cauza unei defecțiuni produse la unul din trenurile care ieșea din hala de parcare și care a rămas imobilizat în cale, explică Metrorex într-un comunicat.

Compania anunță că personalul Metrorex intervine de urgență, astfel încât să fie remediat deranjamentul, iar circulația trenurilor să fie reluată în condiții normale.

Metrorex își cere scuze pentru disconfortul creat:

Vă prezentăm scuze pentru disconfortul creat!

Cookies