ALERTĂ | Pieton lovit pe trecere, pe strada Luică. „Se circulă bară la bară, se încearcă fluidizarea traficului spre Grand Arena”

06 dec. 2023
737 Afișari
ALERTĂ |  Pieton lovit pe trecere, pe strada Luică.
ALERTĂ | Pieton lovit pe trecere, pe strada Luică. "Se circulă bară la bară". Sursa foto: Info Trafic Bucuresti si Ilfov/ Andreea B.

Un pieton a fost lovit pe trecere, pe strada Luică din București, într-o seară cu condiții de circulație mai dificile ca de obicei: vizibilitatea e foarte scăzută (orașul are probleme cu iluminatul public în mai multe zone), iar pe străzi e depusă deja un fel de mâzgă cvasi-înghețată, care face mașini și tramvaie să patineze.

Pieton lovit pe trecere, pericol mărit de accidente rutiere în București

Un bucureștean, membru al comunității Infotrafic București și Ilfov, a fost martor al accidentului în care o persoană a fost lovită de o mașină pe o trecere de pietoni de pe strada Luică:

Pieton accidentat pe Luică (pe trecerea de pietoni din fata la Casa Luică). Salvare și politie prezente. Se încearcă  fluidizarea traficului, dar pe sensul spre Grand Arena. Se circula bară la bară.

E o seară mai dificilă ca de obicei în traficul din București, care este, oricum, infernal la această oră.

Sunt condiții de drum și condiții meteo care cresc riscul producerii de accidente rutiere, iar blocaje infernale se înregistrează în mai multe zone ale orașului, după cum anunță pe net, în timp real, șoferii din București.

La Piața Victoriei, unde aproape două benzi din intersecție sunt scoase din uz de un șantier, blocajul e aproape total. Dar se circulă greu și foarte greu și în apropierea abia inauguratului pasaj Europa Unită, la intersecția Șos. Olteniței cu Calea Vitan semafoarele sunt stricate, în Piața Charles de Gaulle e aglomerație, iar lista poate continua.

Îți recomandăm să citești și:

Cookies