ALERTĂ | O profesoară de la Colegiul „Ion Creangă” din București, înjunghiată de un elev în oră. „Așa am simțit”, a spus elevul

05 apr. 2023
436 Afișari
ALERTĂ | O profesoară de la Colegiul „Ion Creangă” din București, înjunghiată de un elev în oră.
ALERTĂ | O profesoară de la Colegiul „Ion Creangă” din București, înjunghiată de un elev în oră. "Așa am simțit", a spus elevul. Sursa imagine: Inquam Photos / Ilona Andrei

Agresiunea de la Colegiul „Ion Creangă” din București s-a petrecut în timpul orei de japoneză, când profesoara a fost înjunghiată în gât de către unul dintre elevii săi. Agresorul este elev în clasa a X-a, potrivit Poliției Capitalei.

Profesoara a fost înjunghiată de un elev de 16 ani al Colegiul „Ion Creangă”

Un apel la 112 a alertat polițiștii de la Secția 14 că, în jurul orei 12.40, o profesoară de la un liceu din Sectorul 4  agresată de un elev, potrivit unui comunicat oficial citat de Hotnews:

La fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii și au identificat persoanele implicate, elevul aflându-se în custodia polițiștilor. În vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate la fața locului s-au deplasat și echipaje medicale.

Surse judiciare au declarat, tot pentru HotNews.ro, că incidentul a avut loc la Colegiul Național „Ion Creangă” din București.

Elevul are 16 ani, este în clasa a X-a, agresiunea a fost, aparent, fără niciun motiv și s-a petrecut la începutul orei de japoneză. Băiatul, care nu ar mai fi creat până acum probleme, nu a putut explica niciun gestul său. A spus atât: „Așa a simțit”.

Poliția Capitalei a transmis că la locul fața locului s-au deplasat atât polițiștii, cât și echipajele medicale, gata să acorde îngrijirile necesare persoanei rănite.

Îți recomandăm să citești și:

Potrivit acelorași surse, profesoara a suferit o rană superficială, este conștientă și primește îngrijiri medicale. Ancheta va fi continuată pentru a se determina exact care au fost circumstanțele în care a avut loc acest atacul.

Sute de sesizări făcute în prima lună a anului școlar 2022-2023

În data de 5 noiembrie 2022, Poliția Româna informat că, în prima lună a anului școlar 2022-2023, au fost sesizate 373 de infracțiuni comise în școli sau în apropierea acestora. Din acest total:

  • 294 au avut loc în mediul urban,
  • 79 au ajut loc în mediul rural.

Mare parte dintre sesizările făcute au fost pentru infracțiuni precum: lovire sau alte violențe, furt, port sau folosire de obiecte periculoase.

Toate sesizările făcute pentru infracțiunea de port sau folosire de obiecte periculoase făceau referire la ilegalități comise în incinta unităților de învățământ.

Cookies