ALERTĂ | O persoană a murit pe 26 decembrie, în a doua zi de Crăciun, după ce a fost lovită de metrou

26 dec. 2022
1076 afișări
ALERTĂ | O persoană a murit pe 26 decembrie, în a doua zi de Crăciun, după ce a fost lovită de metrou

Tragedie la stația de metrou Basarab, în a doua zi de Crăciun. O persoană a murit, lovită de metrou.

Potrivit surselor Club Feroviar, ar fi vorba de un angajat al firmei care asigură paza la Metrorex. Acesta a avut leziuni vitale (i-au fost retezate ambele picioare) și se așteaptă sosirea specialiștilor de la Institutul de Medicină Legală. Decesul a fost declarat la ora 16,49. Trenul este în continuare în stație.

Agentul de pază, în vârstă de 64 de ani, ar fi venit la serviciu în stare avansată de ebrietate. El era împreună cu un coleg, care după accident a fugit.

Metrorex a anunțat că echipe medicale SMURD au intervenit luni, 26 decembrie, la stația Basarab după ce o persoană a căzut pe șine. Circulația trenurilor de metrou a fost modificată.

Știrea inițială

Metrorex informează că, luni, 26.12.2022, începând cu ora 15:20, circulația trenurilor de metrou a fost reorganizată, pe Magistrala 1 de metrou. Se circulă pe un singur fir între Gara de Nord și 1 Mai.

Reorganizarea circulației s-a făcut ca urmarea a faptului că o persoană a căzut în calea de rulare în stația Basarab și a fost rănită. Momentan, nu se cunosc cauzele producerii incidentului, este o posibilă tentativă de suicid.

Realitatea.net informează că este vorba de un agent de pază care a ajuns sub roțile unei garnituri în stația Basarab și are picioarele amputate.

La fața locului au ajuns atât echipele medicale SMURD, cât și Salvatarii Metrou pentru a acorda primul ajutor.

Metrorex va comunica când se reia circulația trenurilor de metrou în condiții normale.

Alte informații:

Cookies