ALERTĂ | O mașină s-a răsturnat pe autostrada A3, aproape de intrarea în Pipera. Martor: „Se circulă îngreunat”

02 oct. 2023
577 Afișari
ALERTĂ | O mașină s-a răsturnat pe autostrada A3, aproape de intrarea în Pipera. Martor: „Se circulă îngreunat”
ALERTĂ | O mașină s-a răsturnat pe autostrada A3, aproape de intrarea în Pipera. Martor: „Se circulă îngreunat”. Sursa foto: Facebook/ Info Trafic Bucuresti si Ilfov

O mașină s-a răsturnat în această dimineață pe autostrada A3, aproape de intrarea în Pipera. Traficul în zona respectivă este îngreunat, transmite un martor.

O mașină s-a răsturnat pe autostrada A3, aproape de intrarea în Pipera

Un membru al comunității Info Trafic Bucuresti si Ilfov a transmis pe grupul de Facebook că, luni dimineață, 2 octombrie 2023, o mașină s-a răsturnat pe autostrada A3, pe sensul spre București, aproape de intrarea în Pipera.

Anunțul martorului a fost făcut la ora 07:53, însă nu se știe exact ora la care s-a produs incidentul și nu se știe nici dacă mai este altă mașină implicată:

A3, sens spre București, aproape de intrarea în Pipera. Se circulă îngreunat, a transmis O.F. pe grupul de Facebook „Info Trafic Bucuresti si Ilfov”.

Circulația rutieră este îngreunată în zona în care s-a răsturnat mașina pe A3. În imaginea surprinsă de martor, se poate observa cum la fața locului au ajuns deja cel puțin un echipaj al poliției și un echipaj SMURD.

Sursa foto: Info Trafic Bucuresti si Ilfov
Sursa foto: Info Trafic Bucuresti si Ilfov

Sursa foto: Facebook/ Info Trafic Bucuresti si Ilfov/ Oana Florea

Cum se circula la ora 07:00

Centrul Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române a anunțat luni, 2 octombrie 2023, la ora 07:00 că, pe principalele artere rutiere, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A3 București-Ploiești, A4 Ovidiu-Agigea și DN 1 Ploiești-Brașov, circulația se desfășoară în general pe un carosabil uscat, cu vizibilitate bună și valori normale de trafic.

Oamenii legii le recomandă șoferilor să circule cu multă atenție, asigurându-se foarte bine înainte de fiecare manevră pe care o efectuează, să mărească distanța de siguranță între mașini, să evite depășirile riscante și să adapteze viteza la condițiile de trafic, adoptând o conduită preventivă pe tot parcursul traseului.

Cookies