ALERTĂ | O mașină de poliție, implicată într-un accident lângă București, în comuna Berceni. Doi agenți au fost răniți și transportați la spital

08 iun. 2023
307 Afișari
ALERTĂ | O mașină de poliție, implicată într-un accident lângă București, în comuna Berceni. Doi agenți au fost răniți și transportați la spital
ALERTĂ | O mașină de poliție, implicată într-un accident lângă București, în comuna Berceni. Doi agenți au fost răniți și transportați la spital | Sursă foto: Inquam Photos George Călin

O autospecială de poliție a fost implicată într-un accident rutier ce a avut loc în această dimineață în localitatea Berceni din județul Ilfov. Doi polițiști au fost răniți în urma impactului.

Cei doi polițiști răniți au avut nevoie de îngrijiri medicale

Autospeciala de poliție se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu, când a avut loc accidentul. Impactul s-a produs în jurul orei 08:00, în localitatea Berceni, județul Ilfov.

Conform datelor transmise de InfoTraficRomânia.ro, IPJ Ilfov a informat că:

Un echipaj de poliție, care se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu și care se deplasa în regim prioritar pe Bulevardul 1 Mai din localitatea Berceni, la o intervenție SNUAU 112, ar fi fost acroșați de un alt autoturism, care circula pe strada Codrului din aceeași localitate.

În urma impactului cei doi agenți de poliție aflați în autospecială au fost răniți și transportați la spital pentru a primi îngrijirile medicale necesare.

Serviciului Rutier Ilfov a efectuat cercetări la fața locului. În prezent cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii următoare infracțiuni:

  • Vătămare corporală din culpă.

Șoferii celor două mașini au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Știre în curs de actualizare.

Cookies