ALERTĂ | O mașină a căzut în lac de pe Podul Floreasca din București. Doi oameni erau în autoturism

11 nov. 2022
5059 Afișari
ALERTĂ | O mașină a căzut în lac de pe Podul Floreasca din București. Doi oameni erau în autoturism
ALERTĂ | O mașină a căzut în lac de pe Podul Floreasca din București. Doi oameni erau în autoturism / Sursă foto: Captură Antena 3

Un grav accident a avut loc în această dimineață la București. O mașină în care se aflau doi pasageri a căzut de pe Podul Floreasca și a ajung în lac.

O mașină a căzut de pe Podul Floreasca din București

Accidentul rutier a avut loc vineri dimineață, în jurul orei 07:00, pe podul Floreasca din București, conform Antena 3. Mașina a căzut de pe pod și a ajuns în lac, fiind acoperită de apă imediat. Gardul de beton aflat în zona respectivă a fost dărâmat.

Din informațiile preliminare, conducătorul unui autovehicul care circula pe Calea Floreasca, dinspre Bulevardul Mircea Eliade către strada Fabrica de Glucoză, nu ar fi adaptat viteza la condițiile meteo-rutiere, a lovit un gard de protecție și a plonjat în Lacul Floreasca, a transmis Brigada Rutieră.

În vehicul se aflau două persoane care au fost, din fericire, salvate. Acestea au avut nevoie de îngrijiri medicale, astfel că au fost transportate la Spitalul Floreasca din București.

Au intervenit și scafandri

UPDATE: Brigada rutieră a transmis că încă sunt efectuate verificări pentru a se stabili care au fost exact cauzele și condițiile producerii accidentului de circulație. De asemenea, polițiștii trebuie să identifice persoana care conducea mașina.

La locul accidentului s-au prezentat de urgență echipaje ale ISU și SMURD. Pe lângă acestea, au intervenit și scafandrii care au căutat în interiorul mașinii ce a ajuns în lac. Traficul rutier din zona respectivă a fost îngreunat.

Conformat primelor informații ale Antena 3, pasagerii aflați în mașină erau doi bărbați care nu ar fi cetățeni români. Acum urmează ca vehiculul să fie scos din apă de către forțele de ordine.

Cookies