ALERTĂ | O femeie din București a anunțat la 112 că soțul ei le-a ucis fiica și a incendiat casa. Bărbatul a fost reținut

16 ian. 2023
9940 Afișari
ALERTĂ | O femeie din București a anunțat la 112 că soțul ei le-a ucis fiica și a incendiat casa. Bărbatul a fost reținut
ALERTĂ | O femeie din București a anunțat la 112 că soțul ei le-a ucis fiica și a incendiat casa. Bărbatul a fost reținut. Imagine simbol: Inquam Photos / Cornel Putan

Incident șocant, luni, în București: O femeie a sunat la 112 și a anunțat că soțul ei le-a ucis fiica și a incendiat casa. Oamenii legii s-au deplasat de urgență la fața locului.

UPDATE, 17 ianuarie 2023: Clipele de nebunie ale bucureșteanului care a încercat să-și ucidă iubita. A apelat cu video rudele femeii, le-a arătat ce i-a făcut și le-a amenințat cu moartea

O femeie din București a anunțat la 112 că soțul ei le-a ucis fiica și a incendiat casa

O femeie din București a sunat luni, 16 ianuarie 2023, la numărul unic pentru apeluri de urgență 112 și a anunțat că soțul ei le-a ucis fiica, apoi bărbatul a incendiat casa.

Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului și au constatat că aspectele sesizate la numărul de urgență 112 se confirmă, casa fiind în flăcări, potrivit stiripesurse.ro.

Victima a fost scoasă din casă, fiind tăiată în jurul gâtului și se afla în stare de inconștiență.

Totodată, din casă a fost scos și un minor în vârstă de 7 ani, în viață, fără semne de violență.

Bărbatul a fost reținut și se află în custodia polițiștilor.

Comunicatul transmis de polițiști

„La data de 16 ianuarie 2023, în jurul orei 14:00, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 24 au fost sesizați cu privire la faptul că la o locuință din Sectorul 5 are loc un caz de violență domestică.

Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, unde au depistat un bărbat ce nu a dat curs solicitărilor acestora și ar fi devenit violent, motiv pentru care a fost imobilizat și încătușat.

În timpul intervenției, în imobil a izbucnit un incendiu, iar polițiștii prezenți au pătruns în locuință, unde au identificat o femeie ce prezenta leziuni în zona gâtului, pe care au scos-o din casă. Aceasta a fost transportată de urgență, de un echipaj medical, la o unitate spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale.

De asemenea, la fața locului a fost identificat un minor, copilul acestora, care nu prezenta leziuni, aflându-se în afara oricărui pericol.

Bărbatul se află în custodia polițiștilor și a fost condus la sediul secției, în vederea continuării cercetărilor”, conform sursei citate.

Cookies