ALERTĂ | O femeie a fost mușcată de un câine în Sectorul 1 al Capitalei. Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului

10 aug. 2023
355 Afișari
ALERTĂ | O femeie a fost mușcată de un câine în Sectorul 1 al Capitalei. Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului
ALERTĂ | O femeie a fost mușcată de un câine în Sectorul 1 al Capitalei. Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului. Imagine simbol: FreePik

O femeie a fost mușcată de un câine pe o stradă din Sectorul 1 al Capitalei. Incidentul a avut loc joi dimineață, în jurul orei 07:00.

Femeia a fost dusă la spital pentru a primi îngrijiri medicale

În această dimineață, în jurul orei 07:00, în timp ce se afla pe o stradă din Sectorul 1, o femeie a fost mușcată de un câine. 

Polițiștii au fost sesizați printr-un apel la 112 și s-au deplasat de urgență la fața locului, pentru a demara verificările necesare, potrivit Antena 3 CNN.

Victima a fost preluată de un echipaj de prim-ajutor și transportată la spital, în vedea acordării de îngrijiri medicale.

La data de 10 august 2023, poliţiștii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secția 4 au fost sesizați, în jurul orei 07.00, prin apel 112, cu privire la faptul că, pe o stradă din Sectorul 1, se află o femeie care ar fi fost mușcată de un câine.

Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului și au demarat verificările.

Persoana în cauză a fost transportată de către un echipaj de prim-ajutor sosit la adresă, la o unitate medicală, pentru îngrijiri suplimentare” se arată într-un comunicat transmis de Poliția Capitalei.

Mai mult decât atât, polițiștii au depistat și identificat proprietarul câinelui, care urmează să fie condus la sediul Serviciului pentru Protecția Animalelor, în vederea dispunerii măsurilor legale.

Totodată, câinele agresor a fost ridicat de către Autoritatea pentru Supravegherea și Protecția Animalelor (ASPA), în vederea efectuării expertizelor specifice.

Poliția Capitalei a mai transmis următoarele:

Cercetările sunt continuate de către Serviciul pentru Protecția Animalelor, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, pentru infracțiunea de „neluarea măsurilor de prevenire a atacului canin de către proprietarul câinelui sau de deţinătorul temporar al acestuia asupra unei persoane”, faptă prevăzută și pedepsită de OUG nr. 55/2002.”

O femeie a murit după ce a fost mușcată de câini

Reamintim faptul că, pe data de 21 ianuarie 2023, o femeie a fost omorâtă de câini, în timp ce ieșise la alergat în zona lacului Morii din București.

Medicii care au mers la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața, ci doar au constatat decesul.

Femeia, în vârstă de 43 de ani, alerga pe malul lacului în momentul în care a fost atacată.

Te-ar putea interesa și:

Cookies