ALERTĂ | O doctoriță dată dispărută, găsită inconștientă într-un șanț din Bragadiru, aproape de mașina ei avariată. Polițiștii iau în calcul toate scenariile, inclusiv mână criminală

29 feb. 2024
11779 afișări
ALERTĂ | O doctoriță dată dispărută, găsită inconștientă într-un șanț din Bragadiru, aproape de mașina ei avariată. Polițiștii iau în calcul toate scenariile, inclusiv mână criminală
ALERTĂ | O doctoriță dată dispărută, găsită inconștientă într-un șanț din Bragadiru, aproape de mașina ei avariată. Polițiștii iau în calcul toate scenariile, inclusiv mână criminală | Foto simbol: Facebook - Poliția Capitalei

O doctoriță stomatolog, care a fost dată dispărută de rude, a fost găsită de polițiști în stare de inconștiență într-un șanț din zona unei păduri de lângă parcul Bragadiru.

UPDATE, ora 18:00: În momentul în care a ajuns la spital, femeia le-ar fi spus medicilor că a pierdut controlul volanului, dar nu-și mai amintește ce i s-a întâmplat după, potrivit surselor A3 CNN.

Doctorița dată dispărută se află la spital în stare gravă

Femeia a fost dată dispărută de tatăl ei. Ancheta de amploare a început, după ce bărbatul a sunat la numărul unic de urgență 112, spunând că nu mai dă de fiica lui, potrivit Antena 3 CNN.

În căutarea doctoriței au fost puși și câinii de urmă.

În cele din urmă, aceasta a fost găsită într-un șanț, la 500 de metri de mașina sa avariată. Polițiștii au găsit-o în stare de inconștiență.

Pe mașina ei se vedeau urme că lovise mai mulți stâlpi de delimitare.

Polițiștii au localizat-o pe doctoriță cu ajutorul semnalului GPS de la telefon. Din fericire, a fost găsită la timp și transportată la spitalul Floreasca din București, unde se află în stare gravă.

Agenții fac cercetări în acest caz pentru a afla dacă femeia a fost victima unei infracțiuni sau dacă este vorba despre o tentativă de suicid.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies