VIDEO | O autoutilitară a luat foc pe Centura Capitalei (DNCB), în zona Ștefăneștii de Jos. Trafic deviat

16 mai 2023
159 afișări
VIDEO | O autoutilitară a luat foc pe Centura Capitalei (DNCB), în zona Ștefăneștii de Jos. Trafic deviat
VIDEO | O autoutilitară a luat foc pe Centura Capitalei (DNCB), în zona Ștefăneștii de Jos. Trafic Deviat | Sursă foto: Inquam Photos / George Călin

În această după amiază, un incendiu a izbucnit pe DNCB, în apropierea localității Ștefăneștii de Joc din județul Ilfov. O autoutilitară a luat foc pe Centura Capitalei.

O autoutilitară a luat foc pe DNCB

Incendiu auto a avut loc marți, în jurul orei 14:58, după cum transmite InfoTraficRomânia.ro. Acesta a izbucnit în zona localității Ștefăneștii de Jos, județul Ilfov.

IPJ Ilfov a fost sesizat, printr-un apel la 112 că o autoutilitară (cifă) a fost cuprinsă de flăcări pe Centura Capitalei.

La locul incendiului s-au deplasat atât polițiștii din voluntari, cât și agenții din cadrul Serviciului Rutier Ilfov. Echipele de pompieri ajunse la fața locului au procedat la lichidarea cât mai rapidă a focului.

Sensul de mers către Ștefănești Pantelimon este blocat din cauza acestui incendiu. Șoferii sunt sfătuiți să evite pe cât posibil zona respectivă. Traficul a fost deviat la rondul Ștefăneștii de Jos DNCB de către polițiștii din cadrul Brigăzii Rutiere.

Știre în curs de actualizare. 

Cookies