ALERTĂ | O ambulanță SMURD a intrat într-o patiserie de pe Șoseaua Sălaj. Autoutilitara, implicată dimineață într-un accident grav la intersecția cu Str. Amurgului

20 feb. 2024
1359 Afișari
ALERTĂ | O ambulanță SMURD a intrat într-o patiserie de pe Șoseaua Sălaj. Autoutilitara, implicată dimineață într-un accident grav la intersecția cu Str. Amurgului
ALERTĂ | O ambulanță SMURD a intrat într-o patiserie de pe Șoseaua Sălaj. Autoutilitara, implicată dimineață într-un accident grav la intersecția cu Str. Amurgului. Sursa foto: Facebook/ Info Trafic București și Ilfov/Bostoaca Aurel

Un accident grav s-a petrecut în această dimineață în intersecția dintre Șoseaua Sălaj și Str. Amurgului din București. O ambulanță și o mașină au fost implicate într-o coliziune.

Traficul a fost îngreunat în zona respectivă.

Autobuzele liniei 117 au circulat deviat din cauza accidentului

Potrivit Info Trafic România, un accident grav s-a petrecut marți dimineață la intersecția dintre Șoseaua Sălaj și Str. Amurgului din Capitală. Din primele informații, o ambulanță SMURD a fost implicată, însă nu se cunosc detalii privind circumstanțele în care s-a produs accidentul.

Autoutilitara a intrat într-o patiserie aflată în zona respectivă. Nu se știe dacă se afla sau nu în misiune.

Mai mulți șoferi au declarat că traficul a fost îngreunat în zona respectivă. De asemenea, potrivit spuselor unui membru al grupului de Facebook „Info Trafic București și Ilfov”, autobuzele liniei 117 au circulat deviat la Piața Rahova.

Accidentul s-a produs în jurul orei 06:00.

La fața locului s-au prezentat polițiști, pompieri și echipaje SMURD.

Câte accidente rutiere s-au petrecut în 2023

Bucureștiul este un loc destul de periculos pentru șofat, pentru că adesea se întâmplă accidente rutiere.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului General al Poliției Române (IGPR), citat de Agerpres, în anul 2023, la nivel naţional, au fost înregistrate 4.525 de accidente rutiere grave, soldate cu decesul a 1.545 de persoane şi rănirea gravă a altor 3.535.

Față de anul 2022, au fost înregistrate cu 190 mai puţine accidente, cu 88 mai puţine persoane decedate şi cu 160 mai puţine persoane rănite grav, menţionează sursa citată, care mai spune că, pentru creşterea gradului de siguranţă rutieră, la nivel naţional, structurile de poliţie rutieră au executat 58.385 de acţiuni, cu 4.624 mai multe faţă de anul 2022 (+8,6%).

De asemenea, arată Inspectoratul, în anul 2023, au fost reţinute 225.887 de permise de conducere, dintre care 16.780 pentru contravenţia de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi au fost descoperite 8.368 de infracţiuni de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, însumând, astfel, 25.148 de fapte de încălcare a legislaţiei din cauza consumului de alcool, conform hotnews.ro.

Te-ar putea interesa și:

Cookies