ALERTĂ | Nordul Bucureștiului este blocat. Haos la Arcul de Triumf, pe Aviatorilor, plus o dubă rămasă-n pană în mijlocul intersecției de la Casa Presei

28 iun. 2023
911 Afișari
ALERTĂ | Nordul Bucureștiului este blocat. Haos la Arcul de Triumf, pe Aviatorilor, plus o dubă rămasă-n pană în mijlocul intersecției de la Casa Presei
ALERTĂ | Nordul Bucureștiului este blocat. Haos Arcul de Triumf, pe Aviatorilor, plus o dubă rămasă-n pană în mijlocul intersecției de la Casa Presei. Sursa foto: Facebook/ Info Trafic București și Ilfov

În urma unui accident de la intrarea în București, tot traficul din Nordul Bucureștiului a rămas blocat de aproape două ore. Șoferii s-au săturat să tot aștepte.

„Duba contribuie la aglomerație”

Un accident cu motocicletă a avut loc în dimineața aceasta la intrarea în București, în dreptul Aeroportului Băneasa. De atunci, traficul este blocat.

Inițial a fost blocat doar în zona respectivă, dar, ulterior s-a blocat în mai multe zone ale Capitalei, precum Aviatorilor, Arcul de Triumf și Piața Presei.

Mai mult decât atât, o dubă de la FAN Courier a rămas blocată în intersecția de la Casa Presei și a aglomerat și mai rău zona respectivă, potrivit spuselor unui membru al grupului „Info Trafic București și Ilfov”.

Dubă blocată la Piața Presei
Dubă blocată la Piața Presei. Sursa foto: Facebook/ Info Trafic București și Ilfov

Un alt membru al grupului a spus că la ora 09:19, traficul încă era blocat în zona Piața Presei:

Încă blocat la Piața Presei, 09:19.” – M. C.

Motociclistul implicat în accident a fost rănit

Pe DN1, în apropierea Aeroportului Băneasa din București, a avut loc un accident cu o motocicletă în această dimineață. Nu se știe cum s-a produs accidentul, însă motociclistul a fost rănit.

Bărbatul a fost transportat la Spitalul Floreasca din Capitală pentru a primi îngrijiri medicale.

O persoană rănită (motociclistul) transportată la Spitalul Floreasca. Trafic restricționat pe durata cercetărilor.” a scris un administrator al paginii Info Trafic București și Ilfov.

Polițiștii au venit la fața locului pentru a dirija traficul, imediat după petrecerea accidentului.

Însă, de atunci și până acum, traficul s-a blocat în mai multe zone ale orașului, iar șoferii sunt nevoiți să aștepte.

Peste tot în Nordul Capitalei este aglomerație.

Te-ar putea interesa și:

Cookies