ALERTĂ | Motociclist lovit de tramvai, la Eroii Revoluției. STB: Linia 1, blocată pe sensul spre Bulevardul Banu Manta | UPDATE

18 iun. 2024
1101 afișări
ALERTĂ | Motociclist lovit de tramvai, la Eroii Revoluției. STB: Linia 1, blocată pe sensul spre Bulevardul Banu Manta | UPDATE
ALERTĂ | Motociclist lovit de tramvai, la Eroii Revoluției. STB: Linia 1, blocată pe sensul spre Bulevardul Banu Manta. Sursa foto: Info Trafic Bucuresti si Ilfov/ Georgiana G.

Un accident între o motocicletă și un tramvai a avut loc în zona OMV Eroii Revoluției. Societatea de Transport București anunță că linia 1 este blocată din cauza evenimentului de circulație. Totodată, tramvaiele circulă deviat.

UPDATE, ora 14:39: Tramvaiele de pe linia 1 au fost blocate timp de 149 de minute, în intervalul orar 12:00-14:29, iar acum funcționează normal în zona Șos. Giurgiului/Șos. Olteniței, pe sensul spre Bd. Banu Manta.

UPDATE, ora 13:09: STB anunță că linia 1 este blocată în continuare. Din acest motiv s-a înființat linia navetă cu indicativul 601, pentru preluarea fluxului de călători, care funcționează între Piața Sudului și Baba Novac.

UPDATE: În urma impactului, motociclistul a fost rănit și transportat la Spitalul Clinic de Urgență Bagdasar-Arseni
pentru a primi îngrijiri medicale. Vatmanul a fost testat pentru consumul de alcool, iar rezultatul a ieșit negativ, potrivit Info Trafic România.

Accident între o motocicletă și un tramvai, la OMV Eroii revoluției. Linia 1, blocată

Info Trafic România anunță, pe grupul de Facebook „Info Trafic București și Ilfov”, că un accident între o motocicletă și un tramvai a avut loc în zona OMV Eroii Revoluției. Acesta s-a produs în jurul orei 12:00.

Accident moto + Tramvai în zona OMV Eroii Revoluției. Ora 12:10

ALERTĂ | Motociclist lovit de tramvai, la Eroii Revoluției. STB: Linia 1, blocată pe sensul spre Bulevardul Banu Manta
Sursa foto: Info Trafic București și Ilfov/Facebook

Societatea de Transport București (STB) îi informează pe călători, printr-o postare făcută pe pagina rețelei de socializare „X”, fostă Twitter, că linia 1 este blocată în acea zonă, iar tramvaiele circulă deviat.

Linia 1 – blocată în zona Șos. Giurgiului/Șos. Olteniței, pe sensul spre Bd. Banu Manta. Cauza: eveniment de circulație. S-au aplicat măsuri de deviere.

Potrivit Brigăzii Rutiere, în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 11 accidente rutiere soldate cu 11 persoane rănite ușor și o persoană rănită grav.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies