VREMEA

ALERTĂ METEO de ploi abundente, ninsori şi temperaturi scăzute în următoarele 24 de ore

Meteorologii avertizează că, în Maramureş, Crişana, precum şi în nord-vestul Transilvaniei va ploua pe arii extinse, iar cantităţile de apă vor depăşi local 15 l/mp şi izolat 25-30 l/mp.

Totodată, în zona de munte vor predomina ninsorile şi în special în Munţii Apuseni şi în nordul Carpaţilor Orientali se va depune strat nou de zăpadă. Temporar vântul va avea intensificări în nord-vestul teritoriului, dar mai ales la munte, unde vitezele la rafală vor atinge 65-70 km/h.

„Vremea se va menţine deosebit de rece în special în regiunile intracarpatice, iar temperaturile minime vor fi negative local în Transilvania şi pe arii restrânse în Moldova, nordul Olteniei şi al Munteniei, unde se va produce brumă”, se arată în informarea ANM.

Specialiştii Administraţiei Naţionale de Meteorologie au mai transmis că începând din seara zilei de vineri şi până în după-amiaza zilei de sâmbătă, ploile se vor extinde treptat şi vor cuprinde regiunile din jumătatea de sud-est a teritoriului, unde cantităţile de apă vor fi însemnate.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button