ALERTĂ | Mama celor 3 copii morți în incendiul din București a fost reținută. E acuzată de ucidere din culpă

07 feb. 2023
247 afișări
ALERTĂ | Mama celor 3 copii morți în incendiul din București a fost reținută. E acuzată de ucidere din culpă
ALERTĂ | Mama celor 3 copii morți în incendiul din București a fost reținută. E acuzată de ucidere din culpă. Imagine simbol: Unsplash

Mama celor 3 copii care au murit în incendiul de săptămâna trecută din Sectorul 5 din București a fost reținută pentru 24 de ore și acuzată de ucidere din culpă. În această dimineață, ambii părinți ai copiilor au fost chemați, din nou, la audieri la Poliția Capitalei.

Pe durata udierii, femeia a fost înștiințată că va fi reținută pentru 24 de ore, sub acuzarea uciderii din culpă.

Femeia va fi adusă în fața procurorilor, care vor decide dacă femeia va fi arestată sau dacă vor lua o altă măsură, conform A3-CNN.

Un incediu în care au murit 3 copii din București

Incidentul s-a produs într-o casă din Sectorul 5 al Capitalei, pe data de 31 ianuarie 2023. Copii, în vârstă de doi, trei, respectiv șase ani, ar fi fost lăsați nesupravegheați.

Un incendiu a izbucnit, iar mama a încercat, ulterior, să stingă flăcările și să îi salveze pe micuți. După aceea, a apelat  numărul de urgență 112, să ceară ajutor.

Primele echipaje de intervenție ajunse la caz au constatat că incendiul era deja stins și că se manifestase la un pat. Au fost identificate 3 victime în camera respectivă, copii cu vârstele de 2, 3 și 6 ani. S-au efectuat manevre de resuscitare. Din nefericire s-a constatat decesul acestora”, a transmis Inspectoratul pentru Situații de Urgență București-Ilfov (ISU-BIF)

Din nefericire, copiii nu au putut fi salvați, au murit intoxicați de fum.

Durere cât cuprinde. Mama lor este în stare de șoc, vă dați seama, nici ea nu știe ce spune. Acum spune ceva, acum spune altceva, țipă, urlă și au băgat-o în mașina de poliție să nu vadă când sunt copiii scoși pentru a fi duși la INML.

Nu am înțeles nimic de la ea, a început să țipe, să urle, să se tăvălească, e plină de funingine, cum s-o fi chinuit singură acolo. Nu știu să vă spun… Habar nu am… Soțul ei muncea de câteva luni acolo, erau bine. Stau cu chirie, dar se descurcau”, a povestit unchiul mamei copiilor, pentru Antena 3 CNN.

Te-ar putea interesa și:

Cookies