ALERTĂ | Liniile de troleibuz 61 și 62 sunt blocate de aproape o oră pe Bulevardul Iuliu Maniu. STB spune care este motivul

15 iun. 2023
4149 Afișari
ALERTĂ | Liniile de troleibuz 61 și 62 sunt blocate de aproape o oră pe Bulevardul Iuliu Maniu. STB spune care este motivul
ALERTĂ | Liniile de troleibuz 61 și 62 sunt blocate de aproape o oră pe Bulevardul Iuliu Maniu. STB spune care este motivul | Sursa foto: Facebook - Societatea de Transport București - STB SA

Societate de Transport București (STB) a anunțat că liniile de troleibuz 61 și 62 au rămas blocate în această după-amiază pe Bulevardul Iuliu Maniul din București.

UPDATE ora 18:00: după aproape o oră în care ele două troleibuze au fost blocate, STB a informat că circulația acestora a fost reluată. În total, liniile au fost blocate pentru 55 de minute.

Liniile funcționează normal pe Bd. Iuliu Maniu, pe sensul spre Master. Blocare și deviere: 55 de minute (16:50-17:45).

Liniile 61 și 62, blocate pe Bulevardul Iuliu Maniu

Călătorii din București au fost anunțat de STB că cele două linii de troleibuz au rămas blocate în apropierea stației Apusului, pe sensul de mers către Master.

Anunțul a fost făcut, în jurul orei 17:00, prin intermediul contului de Twitter STB SA Clienți. Iată mesajul transmis:

Liniile 61 și 62 – blocate pe Bd. Iuliu Maniu, înainte de stația Apusului, pe sensul spre Master. Cauza: autovehicul rămas defect sub rețeaua de contact. Troleibuzele circulă deviat.

Au trecut deja 50 de minute de când cele două mijloace de transport în comun nu pot înainta pe traseul lor.

Alte linii de transport public blocate

Ziua de joi, 15 iunie 2023, a fost una plină de blocaje ale vehiculelor din flota STB. Conform informațiilor transmise pe contul de Twitter, mai tramvaie au fost blocate/deviate, pentru perioade lungi de timp.

Iată câteva dintre acestea:

  • Liniile de tramvai 7, 23 și 27 au fost blocate vreme de 59 de minute, deoarece unul dintre călătorii aflați într-un mijloc de transport public a necesitat îngrijiri medicale.
  • Linia de tramvai 11 a funcționat pe un traseu deviat vreme de 118 minute. Motivul: S-au efectuat lucrări la calea de rulare.
  • Liniile 19, 23 și 27 au fost blocate pe bulevardul Camil Ressu, pentru 39 de minute. Și de această dată, blocajul a intervenit din cauza problemelor la calea de rulare, mai exact dilatarea liniei.

Pe lângă aceste blocare/devieri pe perioade lungi, au exista și alte probleme. Acestea s-au remediat mai rapid, în aproximativ 15 minute.

Cookies