ALERTĂ | Liniile 5 și 16 sunt blocate pe strada Vasile Lascăr. STB: Un cetățean are nevoie de îngrijiri medicale

07 nov. 2023
2676 Afișari
ALERTĂ | Liniile 5 și 16 sunt blocate pe strada Vasile Lascăr. STB: Un cetățean are nevoie de îngrijiri medicale
ALERTĂ | Liniile 5 și 16 sunt blocate pe strada Vasile Lascăr. STB: Un cetățean are nevoie de îngrijiri medicale | Sursa foto: Forum Metrou Ușor

Societatea de Transport București (STB) le-a transmis bucureștenilor că liniile de tramvai cu indicativele 5 și 16 sunt blocate la acest moment pe strada Vasile Lascăr. Vehiculele nu pot înainta deoarece un echipaj medica este oprit le linia de tramvai, acordând ajutor unui cetățean.

UPDATE ora 13:00: Societate a anunțat bucureștenii că cele două linii funcționează normal la acest moment. În total, tramvaiele au fost blocate pentru aproape o oră, între orele 11:50 – 12:45. Iată anunțul:

Liniile 5 si 16 funcționează normal pe Str. Vasile Lascăr. Blocare și deviere: 55 de minute (11:50-12:45).

Liniile 5 și 16 sunt blocate pe strada Vasile Lascăr

La ora 12:08, STB a informat cetățenii care circulă cu transportul public în comun că două linii de tramvai sunt blocate la acest moment pe strada Vasile Lascăr din București.

Este vorba despre:

  • Linia de tramvai 5,
  • Linia de tramvai 16.

Mijloacelor de transport public sunt oprite la Piața Gemenii, circulația acestora fiind afectată pe sensul de mers către bulevardul Carol. Conforma anunțului făcut pe contul de Twitter STB SA Clienți, unui cetățean i s-a făcut rău.

La fața locului a intervenit un echipaj medical pentru acordarea primului ajutor:

Liniile 5 și 16 – blocate pe Str. Vasile Lascăr, la Piața Gemeni, pe sensul spre Bd. Carol. Cauză: circulație întreruptă de un echipaj medical care staționează pe calea de rulare, acordând primul ajutor unui cetățean căruia i s-a făcut rău.

Știre în curs de actualizare. 

Cookies