ALERTĂ | Liniile 5 și 16, blocate la Piața Gemeni, pe Str. Vasile Lascăr. STB: Tramvaiele circulă deviat | UPDATE

06 sept. 2023
365 afișări
ALERTĂ | Liniile 5 și 16, blocate la Piața Gemeni, pe Str. Vasile Lascăr. STB: Tramvaiele circulă deviat | UPDATE
ALERTĂ | Liniile 5 și 16, blocate la Piața Gemeni, pe Str. Vasile Lascăr. STB: Tramvaiele circulă deviat. Sursa foto: Facebook/ Nicușor Dan

STB a anunțat că liniile 5 și 16 de tramvai sunt blocate pe strada Vasile Lascăr, la Piața Gemeni. A avut loc un accident rutier.

UPDATE, 12:59: STB a anunțat că liniile 5 și 16 funcționează normal acum pe Str. Vasile Lascăr:

Liniile 5 și 16 funcționează normal pe Str. Vasile Lascăr. Blocare și deviere: 75 de minute (11:20- 12:35).”

Tramvaiele circulă deviat

Societatea de Transport București (STB) a anunțat că liniile de tramvai 5 și 16 circulă deviat pe Str. Vasile Lascăr, în zona Pieței Gemeni, pe sensul spre Bulevardul Dacia. Cauza blocării ar fi un accident rutier petrecut în acea zonă.

În momentul publicării acestei știri, tramvaiele circulă deviat:

Liniile 5 si 16 – blocate pe Str. Vasile Lascăr, la Piața Gemeni, pe sensul spre Bd. Dacia. Cauza: eveniment de circulație terți. Tramvaiele circulă deviat.”

Momentan nu se cunoaște ce s-a întâmplat exact sau cât va dura devierea.

Linia 47 a fost blocată ieri, după ce un tramvai s-a stricat pe traseu

STB a anunțat marți după-amiază că linia 47 este blocată pe Calea 13 Septembrie din cauza unui tramvai care s-a stricat pe traseu:

Linia 47 – blocată pe Calea 13 Septembrie, înainte de intersecția cu Str. Mihail Sebastian, pe sensul spre Piața Unirii. Cauza: defecțiune, a anunțat Societatea de Transport București într-o postare pe pagina de Twitter.

O altă linie STB a fost blocată tot marți, 5 septembrie 2023, din cauza unui accident care a avut loc la intersecția Calea Plevnei cu Str. Mircea Vulcănescu. Mai exact, linia 136.

Autobuzele au circulat deviat.

În accident au fost implicate o mașină și o motocicletă, iar în urma impactului, motociclistul a fost grav rănit și transportat de urgență la Spitalul Militar. Traficul în zonă a fost serios afectat pe toată durata intervenției autorităților.

Te-ar putea interesa și:

Cookies