ALERTĂ | Liniile 19, 27 și 40, blocate aproape două ore, dimineață. Un șofer a intrat cu mașina pe șina de tramvai și acolo a rămas

17 iul. 2023
16437 Afișari
ALERTĂ | Liniile 19, 27 și 40, blocate aproape două ore, dimineață. Un șofer a intrat cu mașina pe șina de tramvai și acolo a rămas
ALERTĂ | Liniile 19 și 27, blocate aproape două ore dimineață. Un șofer a intrat cu mașina pe șina de tramvai și acolo a rămas | Sursa foto: Infotrafic București și Ilfov/Facebook
Ziua de luni a început în transportul public bucureșean, încă de la prima oră, cu liniile de tramvai 19, 27 și 40, blocate de un șofer care a intrat pe șină, pe Bulevardul Theodor Pallady din București, și a rămas înțepenit acolo.
Un membru al comunității Infotrafic București și Ilfov l-a fotografiat, iar Societatea de Transport București (STB) a anunțat că mașina s-a stricat fix în calea tramvaielor:
Liniile 19 si 27, blocate pe Bulevardul Theodor Pallady, la capătul de linie Chimopar. Cauza: autoturism rămas defect pe zona verde dintre liniile de tramvai.
Pe grupurile de Facebook din care fac parte, bucureștenii care stăteau în stații, în așteptarea tramvaiului care să-i ducă la serviciu, întrebau impacientați sau deja nervoși:
Ce se întâmplă cu tramvaiele 19, 27 și 40? Am stat 20 de minute în stație la Ozana și n-a apărut niciunul din niciun sens!
Bună dimineața, știe cineva ce se întâmplă cu tramvaiul 27, sens spre Ozana??
100 de minute mai târziu, STB anunța că mașina a fost luată de pe șine, iar tramvaiele de pe liniile 19 și 27 pot funcționa, în sfârșit, normal.

BMW pe linia de tramvai – și comentariile curg!

Cum mașina este un BMW, comentariile bucureștenilor au început – clasic! – să curgă:

Ăștia cu tramvaiele prea insista sa meargă pe linia de BMW!
sau:
Pe porțiunea aia, sigur are linie de BMW.
ori:
Pe-acolo l-a băgat WAZE-ul!
Un martor, de asemenea membru al grupului Infotrafic București și Ilfov, mai spune că a fost afectată circulația tuturor liniilor depoului Titan: 14,19,27,40 și 55.
Citește și:
Cookies