ALERTĂ | Liniile 11, 12 și 23 sunt blocate pe ambele sensuri. STB: Un accident rutier s-a produs pe linia de tramvai

21 aug. 2023
686 afișări
ALERTĂ | Liniile 11, 12 și 23 sunt blocate pe ambele sensuri. STB: Un accident rutier s-a produs pe linia de tramvai
ALERTĂ | Liniile 11, 12 și 23 sunt blocate pe ambele sensuri. STB: Un accident rutier s-a produs pe linia de tramvai | Sursă foto: Facebook-Societatea de Transport București - STB SA

Societate de Transport București (STB) a anunțat că liniile 11, 12 și 23 sunt blocate pe ambele sensuri de mers. Vehiculele nu pot înainta deoarece un accident rutier s-a produs pe calea de rulare a tramvaielor.

Liniile 11, 12 și 23, blocate

Cu puțin timp în urmă, bucureștenii au fost anunțați că cele trei linii de tramvai sunt blocate pe Calea Ferentari din Sectorul 5. Motivul pentru care vehiculele nu pot circula conform programului normal este că un accident a rutier s-a produs în zona respectivă.

Impactul dintre mașinile implicate a avut loc chiar pe calea de rulare a tramvaielor. Conform informațiilor transmise pe contul de Twitter STB SA Clienți, sunt afectate ambele sensuri de mers:

Tramvaiele 11, 12 si 23 – blocate pe ambele sensuri pe Calea Ferentari, la Cibinului. Cauză: eveniment rutier terți, produs pe liniile de tramvai.

Linia 12 a fost înființată odată cu suspendare liniei 25, scopul acestea fiind de a prelua fluxul de călători. Tramvaiul circulă între terminalele „CFR Progresul” și „Gara Basarab”, după cum urmează:

  • Tur:
    • Șoseaua Giurgiului, Str. Anghel Alexandru, Str. Zețarilor, Prelungirea Ferentarilor, Calea Ferentari, Calea Rahovei, Șoseaua Progresului, Bd. Timișoara, Bd. General Paul Teodorescu, Bd. Doina Cornea, Șos. Orhideelor, terminal „Gara Basarab”,
  • Retur:
    • Șoseaua Orhideelor, Bd. Doina Cornea, Bd. Gral Paul Teodorescu, Bd. Timișoara, Șoseaua Progresului, Calea Rahovei, Calea Ferentari, Prelungirea Ferentarilor, Str. Zețarilor, Șoseaua Giurgiului, terminal „CFR Progresul”.

Bucureștenii care utilizau linia 25 au la dispoziție și autobuzul navetă 625. Acesta funcționa între terminalele „Depoul Militari” și „Piața Danny Huwe” și preia fluxul de călători din zona Bulevardul Timișoara.

Știre în curs de actualizare. 

Cookies