ALERTĂ | Liniile 1, 7, 12 și 19, blocate în zona Piața Revoluției din București. STB anunță că circulația tramvaielor, troleibuzelor și autobuzelor este afectată de trafic

10 oct. 2023
4107 Afișari
ALERTĂ | Liniile 1, 7, 12 și 19, blocate în zona Piața Revoluției din București. STB anunță că circulația tramvaielor, troleibuzelor și autobuzelor este afectată de trafic
ALERTĂ | Liniile 1, 7, 12 și 19, blocate în zona Piața Revoluției din București. STB anunță că circulația tramvaielor, troleibuzelor și autobuzelor este afectată de trafic | Foto simbol: Facebook - Societatea de Transport București - STB SA

Societatea de Transport București (STB) a anunțat, cu puțin timp în urmă, că liniile de tramvai 1, 7, 12 și 19 au rămas blocate în zona Piața Revoluției. Motivul pentru care vehiculele nu pot înainta este că un tramvai s-a defectat pe șine.

UPDATE, ora 08:40: La acest moment cele 4 linii de tramvai funcționează normal. STB a anunțat că circulația acestora a fost afectată pentru 20 de minute:

Liniile 1, 7, 12 si 19 funcționează normal. Blocare și deviere 20 min. (08:04-08:24).

Liniile 1, 7, 12 și 19, blocate în zona Piața Revoluției

Și în această dimineață bucureștenii se confruntă cu problema mijloacelor de transport public ce rămân blocate pe traseu. Astăzi, 10 octombrie 2023, 4 linii de tramvai au fost afectate, după ce un vehicul s-a defectat pe calea de rulare.

Tramvaiele blocate sunt:

  • 1,
  • 7,
  • 12,
  • 19.

Mijloacele de transport public de suprafață au rămas în zona Piața Revoluției, afectat fiind sensul de mers către Sura Mare, conform anunțului publicat pe pagina de Twitter STB SA Clienți:

Liniile 1, 7, 12 si 19 blocate in Piața Revoluției, sens Sura Mare. Cauză: defecțiune tramvai.

Traficul intens afectează mijloacele de transport public

Tot în această dimineață, în jurul orei 07:40, STB le-a transmis călătorilor că din cauza valorilor mari de trafic, mijloacele de transport public de suprafață înregistrează întârzieri și dereglări de ritmicitate.

Astfel că, programul normal de circulație al acestora nu va putea fi respectat până ce traficul nu se eliberează. Iată anunțul transmis de Societatea de Transport București, pe contul de Twitter:

De la ora 07:30, din cauza traficului intens înregistrat pe unele din arterele Capitalei, o parte din vehiculele liniilor STB acumulează întârzieri față de programul de circulație și înregistrează dereglări de ritmicitate.

Bucureștiul este unul dintre cele mai aglomerate orașe, șoferii petrecând circa 12 zile din an în ambuteiaje. La nivel european, Capitala României se afla pe locul 3, după Dublin (locul I) și Milano (locul II).

În ceea ce privește clasamentul mondial, Bucureștiul ocupă locul 7 în topul celor mai aglomerate orașe din lume.

Cookies