ALERTĂ | Linia 5, blocată de mai bine de o oră pe Bd. Aerogării, la cap de linie Piața Băneasa. STB: O mașină parcată pe linia de tramvai e cauza

21 sept. 2023
8580 Afișari
ALERTĂ | Linia 5, blocată de mai bine de o oră pe Bd. Aerogării, la cap de linie Piața Băneasa. STB: O mașină parcată pe linia de tramvai e cauza
ALERTĂ | Linia 5, blocată de mai bine de o oră pe Bd. Aerogării, la cap de linie Piața Băneasa. STB: O mașină parcată pe linia de tramvai e cauza. Sursa foto: Forum Metrou Ușor

STB îi anunță pe călători că linia 5 este blocată de mai bine de o oră pe Bd. Aerogării, la capătul de linie Piața Băneasa, din cauza unei mașini care a fost parcată neregulamentar chiar pe linia de tramvai.

UPDATE, ora 09:55: STB anunță că linia 5 funcționeaza normal la Aeroport Băneasa. Tramvaiele au fost blocate și deviate 100 de minute (în intervalul orar 08:10 – 09:50).

UPDATE, ora 09:54: Pe grupul de Facebook „Info Trafic Bucuresti si Ilfov”, la ora 09:41, un membru al comunității a anunțat că, în sfârșit, a venit la fața locului o mașină care să ridice autoturismul parcat neregulamentar. După aproximativ o oră și jumătate.

STB: Linia 5, blocată de mai bine de o oră pe Bd. Aerogării, la capăt de linie Piața Băneasa

STB a anunțat pe pagina de Twitter că, joi, 21 septembrie, ora 8:27, linia 5 este blocată pe Bd. Aerogării, la capătul de linie Piața Băneasa. Motivul: O mașină parcată neregulamentar pe linia de tramvai.

Linia 5 – blocată pe Bd. Aerogarii, la capătul de linie Piața Băneasa. Cauza: autoturism parcat neregulamentar, a transmis Societatea de Transport București pe Twitter.

Un membru al comunității „Info Trafic Bucuresti si Ilfov” a transmis pe grupul de Facebook următorul mesaj pentru șoferi:

Trafic îngreunat pe Aerogării spre DN1 deoarece un deștept a lăsat mașina pe linia de tramvai la buclă, iar tramvaiul nu are loc să elibereze Aerogării.
Probabil vor mai fi și alte cazuri similare zilele astea.

După 12 ani, tramvaiele liniei 5 întorc la capătul de linie „Aeroport Băneasa”

Au fost finalizate lucrările de modernizare executate în cadrul obiectivului de investiții „Reabilitare sistem rutier și linie de tramvai pe Bd. Aerogării”, iar începȃnd de joi, 21 septembrie 2023, linia de tramvai 5 revine pe traseul de bază.

Mai exact, de la intersecția Bd. Aerogării/Str. Grațioasă, tramvaiele liniei 5 circulă pe Str. Grațioasă până la capătul de linie „Aeroport Băneasa”, cu întoarcere pe Str. Grațioasă, Bd. Aerogării, transmite STB într-un comunicat.

Cookies