ALERTĂ | Linia 41 este blocată pe Șoseaua Crângași. STB le transmite călătorilor care este motivul întârzierilor | UPDATE

18 iun. 2023
13079 afișări
ALERTĂ | Linia 41 este blocată pe Șoseaua Crângași. STB le transmite călătorilor care este motivul întârzierilor | UPDATE
ALERTĂ | Linia 41 este blocată pe Șoseaua Crângași. STB le transmite călătorilor care este motivul întârzierilor | Sursă foto: Facebook-STB

Linia de tramvaiului 41 este blocată, de zeci de minute, pe Șoseaua Crângași din Capitală. Societate de Transport București le-a transmis călătorilor ce așteaptă în stații care este motivul întârzierii mijloacelor de transport public.

UPDATE ora 16:50: STB a informat că tramvaiele liniei de metrou ușor circulă normal. Blocajul a durat 30 de minute. Iată mesajul transmis pe contul de Twitter STB SA Clienți:

Linia 41 funcționează normal. Blocare: 30 de minute (15:55-16:25).

Linia 41 de tramvai, blocată de zeci de minute

Societatea ce se ocupă de transportul public de suprafață din București a anunțat că tramvaiele care circulă pe linia 41 sunt blocate pe Șosea Crângași.

Tramvaiele au rămas împotmolite la Pasajul Grant, pe sensul de mers către Piața Presei. Motivul, după cum anunță compania pe contul de Twitter STB SA Clienți, este: o avarie ce a apărut la rețeaua de contact.

Linia 41 – blocată pe Șos. Crângași, la Pasaj Grant, pe sensul spre Piața Presei. Cauza: avarie în rețeaua de contact.

Linia de metrou ușor din Capitală este blocată de circa 30 de minute, la momentul redactării acestui articol.

Alte linii de tramvai blocate

Tot astăzi după-amiază, tramvaiele care circulă pe traseele liniilor 19 și23 au fost blocate vreme de aproape o oră. Acestea au rămas în zona Strada Liviu Rebreanu/Bd. Camil Ressu, pe sensul de mers către Zețarilor.

Motivul pentru care vehiculele de transport public nu au putut înainta pe traseul lor a fost un accident, conform STB:

Liniile 19 și 23 – blocate în zona Str. Liviu Rebreanu/Bd. Camil Ressu, pe sensul spre Zețarilor. Cauza: eveniment de circulație.

Tramvaiele au fost blocate între orele 14:35 și 15:25, funcționând normal la acest moment.

Cookies