ALERTĂ | Linia 41, blocată pe Șoseaua Virtuții, pe sensul spre Piața Presei. STB: O mașină a rămas pe linia de tramvai. A fost înființată linia navetă 641 | UPDATE

23 nov. 2023
9247 Afișari
ALERTĂ | Linia 41, blocată pe Șoseaua Virtuții, pe sensul spre Piața Presei. STB: O mașină a rămas pe linia de tramvai. A fost înființată linia navetă 641 | UPDATE
ALERTĂ | Linia 41, blocată pe Șoseaua Virtuții, pe sensul spre Piața Presei. STB: O mașină a rămas pe linia de tramvai. A fost înființată linia navetă 641 | UPDATE Sursa foto: Info Trafic Bucuresti si Ilfov/ Roxana N.

Societate de Transport București (STB) a anunțat că linia de tramvai 41 a rămas blocată pe Șosea Virtuții în această dimineață. Mijloacele de transport public nu pot înainta din cauza unei mașini ce s-a defectat și a rămas pe șină.

UPDATE ora 12:15: Linia de tramvai funcționează normal la acest moment, după cum informează Societate de Transport București. Tramvaiele au fost blocate pentru 41 de minute.

Linia 41 funcționează normal pe Șos. Virtuții, la Pod Ciurel. Blocare: 41 de minute (11:26-12:05).

UPDATE ora 12:11: STB le-a transmis bucureștenilor că a fost înființată o linie navetă care să preia fluxul de călători. Aceasta va funcționa câta vreme tramvaiul este blocat și are indicativul 641.

Linia 41 este blocată în continuare la Pod Ciurel. Fluxul de călători este preluat de linia naveta 641, între terminalele Piața Presei și Ghencea.

Linia 41, blocată Șoseaua Virtuții

Bucureștenii care circula cu tramvaiul 41 sunt anunțați că această linie va înregistra întârzieri, fiind blocată la acest moment.

În jurul orei 11:30, STB a transmis că mijloacele de transport public au rămas pe Șoseaua Virtuții din Sectorul 6. Conform informațiilor transmite, este afectat sensul de mers către Piața Presei.

Motivul pentru care tramvaiele nu pot înainta este că o mașină s-a defectat și a rămas pe calea de rulare. Iată mesajul transmis pe pagina de Twitter STB SA Clienți:

Linia 41 – blocată pe Șos. Virtuții, după stația Pod Ciurel, pe sensul spre Piața Presei. Cauză: eveniment de circulație terți. Autoturism rămas defect pe linia de tramvai.

Un participant la trafic a publicat pe pagina de Facebook „Info Trafic București și Ilfov” o imagine cu accidentul produs în zona. În fotografie se poate observa că o mașină a intrat în gardul ce delimitează linia tramvaiului, dărmându-l.

Linia 41 blocată din cauza unui mașini care a intrat în gardul ce delimitează linia
Linia 41 blocată din cauza unui mașini care a intrat în gardul ce delimitează linia | Sursă foto: Info Trafic București și Ilfov

La fața locului se află deja echipaje de poliție și de pompieri care încearcă să elibereze drumul.

Știre în cur de actualizare. 

Cookies