ALERTĂ | Linia 41, blocată de o mașină care a ajuns pe șine în zona Plaza Mall. STB: S-a înființat o linie navetă de autobuz

27 nov. 2023
10192 Afișari
ALERTĂ | Linia 41, blocată de o mașină care a ajuns pe șine în zona Plaza Mall. STB: S-a înființat o linie navetă de autobuz
ALERTĂ | Linia 41, blocată de o mașină care a ajuns pe șine în zona Plaza Mall. STB: S-a înființat o linie navetă de autobuz. Sursa foto: Info Trafic Bucuresti si Ilfov/ Alin B.

Linia 41 este blocată în zona Plaza Mall, luni dimineață, de o mașină care a ajuns pe șine. STB îi anunță pe călători că a înființat o linie navetă de autobuz.

UPDATE, ora 08:16: STB a anunțat că linia 41 funcționează normal pe Strada Brașov. Tramvaiele au fost blocate 30 de minute, în intervalul orar 07:35 – 08:05:

Linia 41 funcționează normal pe Str. Brașov. Blocare: 30 de minute (07:35-08:05).

Linia 41, blocată în zona Plaza Mall: o mașină a ajuns pe șine

STB a anunțat luni dimineață, 27 noiembrie 2023, la ora 7:49 că, linia 41 este blocată în zona Str. Brașov/Bd. Timișoara (ieșire Pasaj Luerului), sensul spre Ghencea.

Motivul: o mașină a pătruns pe linia de tramvai.

Linia 41 – blocată în zona Str. Brașov/Bd. Timișoara (ieșire Pasaj Luerului), sens Ghencea. Cauza: autoturism intrat pe linia de tramvai, a anunțat Societatea de Transport București într-o postare pe rețeaua X, fost Twitter.

La ora 7:58, STB i-a anunțat pe călători că linia 41 este în continuare blocată și că a fost înființată o linie navetă autobuz pentru preluarea lor.

Linia 41 este blocată în continuare. Pentru preluarea călătorilor, s-a înființat o linie navetă de autobuz.

La ora 07:47, un membru al comunității „Info Trafic București și Ilfov” a anunțat pe grupul de Facebook că o mașină a ajuns pe linia de tramvai, în fața Plaza Mall. Bărbatul îi anunță pe ceilalți șoferi că este polei pe jos și îi sfătuiește să conducă cu grijă:

Polei, circulați cu grijă. În față la Plaza, a transmis Alin B.

Încă de ieri, ANM a actualizat prognoza meteo specială pentru București și a anunțat că vremea va fi mai rece decât normalul acestei perioade și, totodată, meteorologii au transmis că se va forma ghețuș.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies