ALERTĂ | Linia 32, blocată în zona Calea Rahovei/ Str. Petre Ispirescu, anunță STB. Un șofer a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina pe șina de tramvai

06 aug. 2023
9062 Afișari
ALERTĂ | Linia 32, blocată în zona Calea Rahovei/ Str. Petre Ispirescu, anunță STB. Un șofer a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina pe șina de tramvai
ALERTĂ | Linia 32, blocată în zona Calea Rahovei/Petre Ispirescu. Un șofer a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina pe șina de tramvai. Sursa foto: Info Trafic Bucuresti si Ilfov/ Roxy Stefan

STB a anunțat duminică seară că linia 32 este blocată în zona Calea Rahovei/ Str. Petre Ispirescu. Motivul: Un șofer a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina pe șina de tramvai.

UPDATE: STB a anunțat la ora 20:13 că linia 32 funcționează normal pe Calea Rahovei. Aceasta a fost blocată vreme de 40 de minute, în intervalul 19:30 – 20:10.

UPDATE, ora 20:08: STB a anunțat că linia 32 este blocată în continuare. A fost înființată linia navetă 632 pentru preluarea călătorilor, între Depoul Alexandria și Piața Unirii.

STB: Linia 32, blocată în zona Calea Rahovei/ Str. Petre Ispirescu, duminică seară

Societatea de Transport București anunță duminică, 6 august 2023, la ora 19:41, că linia 32 este blocată în zona Calea Rahovei/ Str. Petre Ispirescu, sensul de mers spre Piața Unirii. Cauza: eveniment de circulație produs pe linia de tramvai.

Linia 32 – blocată în zona Calea Rahovei/Str. Petre Ispirescu, pe sensul spre Piata Unirii. Cauza: eveniment de circulație terți, produs pe linia de tramvai, anunță STB pe Twitter.

Potrivit imaginilor postate pe grupul de Facebook „Info Trafic Bucuresti si Ilfov”, a avut loc un accident în care au fost implicate două autoturisme. În urma impactului, o mașină a ajuns pe linia de tramvai 32.

Acum câteva minute făcea slalom printre mașini la piața la Rahova…scarturi de roti…așa sunt câte unii și-o caută cu lumânarea, a transmis un membru al comunității, despre șoferul mașinii care a ajuns pe șina de tramvai.

La fața locului au ajuns echipaje ale poliției, dar și pompieri.

Sursa imagine: grupul de Facebook „Info Trafic Bucuresti si Ilfov

Cookies