ALERTĂ | Linia 19, blocată pe Calea Șerban Vodă. Anunț STB: Tramvaiele circulă deviat

09 aug. 2023
406 afișări
ALERTĂ | Linia 19, blocată pe Calea Șerban Vodă. Anunț STB: Tramvaiele circulă deviat
ALERTĂ | Linia 19, blocată pe Calea Șerban Vodă. Anunț STB: Tramvaiele circulă deviat | Sursă foto: ratb.stfp.net

Societatea de Transport București (STB) a transmis că linia de tramvai 19 este blocată pe Calea Șerban Vodă din București. Anunțul a fost făcut în urmă cu câteva minute, în jurul orei 13:00.

UPDATE ora 13:59: STB a informat că la acest moment linia 19 funcționează normal. Tramvaiele au fost blocate pentru 70 de minute:

Linia 19 funcționează normal pe Calea Șerban Vodă, pe ambele sensuri. Blocare și deviere: 70 de minute (12:40-13:50).

 Linia 19, blocată pe Calea Șerban Vodă

Bucureștenii ce se folosesc de mijloacele de transportul public din oraș sunt anunțate la linia de tramvai cu indicativul 19 este blocată pe Calea Șerban Vodă din Capitală.

Tramvaiele au rămas blocate în zona stației Adesgo și sunt afectate ambele sensuri. Se pare că blocajul a intervenit în urma unui accident de circulație produs pe calea de rulare a tramvaielor. Anunțul a fost făcut pe contul de Twitter – STB SA Clienți:

Tramvaiul 19 – blocată pe Calea Șerban Voda, în zona stației Adesgo, pe ambele sensuri. Cauză: eveniment de circulație terți.

Societatea de Transport București a informat că, până la eliberarea șinei, mijloacele de transport public de suprafață vor circula deviat.

La momentul redactării acestui articol, tramvaiele sunt încă blocate.

Accident între un scuter și o dubă

Motivul pentru care linia de tramvai a fost blocată este că un accident s-a produs în zona respectivă. Mai precis, o autoutilitară (dubă) și un scuter au intrat în coliziune.

În urma impactului dintre cele două vehicule, șoferul scuterului a fost rănit și a necesitat îngrijiri medicale.

La fața locului s-au prezentat mai multe echipaje de poliție, și o ambulanță care a acordat ajutorul necesar persoanei rănite. Agenții de poliție prezenți efectuează cercetări pe teren pentru a determina care sunt circumstanțele în care a avut loc evenimentul de circulație.

La acest moment traficul se desfășoară cu dificultate pe Calea Șerban Vodă. Șoferii sunt sfătuiți să evite zona.

Cookies