ALERTĂ | Linia 163, blocată în zona Calea Plevnei/ Str. Mircea Vulcănescu din cauza unui accident. STB: Autobuzele circulă deviat

05 sept. 2023
609 afișări
ALERTĂ | Linia 163, blocată în zona Calea Plevnei/ Str. Mircea Vulcănescu din cauza unui accident. STB: Autobuzele circulă deviat
ALERTĂ | Linia 163, blocată în zona Calea Plevnei/ Str. Mircea Vulcănescu din cauza unui accident. STB: Autobuzele circulă deviat. Sursa foto: Facebook/ Info Trafic București și Ilfov

STB a anunțat că linia 163 este blocată în zona Calea Plevnei/ Str. Mircea Vulcănescu din cauza unui accident rutier. Autobuzele circulă deviat.

UPDATE, ora 12:56: STB a anunțat că autobuzele liniei 163 circulă normal pe Calea Plevnei. Acestea au fost deviate 60 de minute (în intervalul orar 11:00-12:00).

Linia 163, blocată în zona Calea Plevnei/ Str. Mircea Vulcănescu din cauza unui accident

Un accident rutier a avut loc în București, marți, 5 septembrie 2023, aproape de ora prânzului, în intersecția Calea Plevnei cu Str. Mircea Vulcănescu.

În accident a fost implicat și un motociclist, potrivit informațiilor transmise pe grupul de Facebook „Info Trafic Bucuresti si Ilfov”.

Accident rutier,motociclist politraumatizat,policontuzionat,transportat la un spital de urgență, a transmis un membru al acestei comunități.

La fața locului au ajuns de urgență și oamenii legii care fac verificări.

STB a anunțat la ora 11:17 că linia 163 este blocată în zona Calea Plevnei/ Str. Mircea Vulcănescu pe sensul spre Șoseaua Orhideelor. Autobuzele liniei 163 circulă deviat, pe Str. Mircea Vulcănescu, Bd. Dinicu Golescu:

Linia 163 – blocata în zona Calea Plevnei/Str. Mircea Vulcanescu, pe sensul spre Sos. Orhideelor. Cauza: eveniment de circulatie terti. Autobuzele circula deviat, pe Str. Mircea Vucanescu, Bd. Dinicu Golescu, a transmis Societatea de Transport București într-o postare pe pagina de Twitter.

Motociclistul, rănit grav

În accident au fost implicate o mașină și o motocicletă, iar în urma impactului puternic, motociclistul a fost rănit grav și transportat la Spitalul Militar.

Pe durata intervenției autorităților și a desfășurării cercetărilor, traficul în zonă a fost serios afectat, ceea ce a dus la întârzieri semnificative pentru ceilalți participanți la trafic. Șoferii au fost sfătuiți să evite zona și să caute rute alternative pentru a evita aglomerația, potrivit Info Trafic România.

Cookies