ALERTĂ | Linia 117 este blocată de aproximativ o oră pe Șoseaua Sălaj, iar autobuzele circulă deviat. Motivul anunțat de STB: Eveniment de circulație terți

19 aug. 2023
7620 afișări
ALERTĂ | Linia 117 este blocată de aproximativ o oră pe Șoseaua Sălaj, iar autobuzele circulă deviat. Motivul anunțat de STB: Eveniment de circulație terți
ALERTĂ | Linia 117 este blocată de aproximativ o oră pe Șoseaua Sălaj, iar autobuzele circulă deviat. Motivul anunțat de STB: Eveniment de circulație terți | Foto simbol: Facebook - Societatea de Transport București - STB SA

Autobuzele STB de pe linia 117 sunt blocate pe Șoseaua Sălaj din cauza unui eveniment de circulație terți. Din acest motiv, mijloacele de transport în comun de pe linia menționată circulă deviat.

UPDATE, ora 14:30: Autobuzele de pe linia 117 circulă normal.

Liniile 117 funcționează normal pe Sos. Salaj. Blocare si deviere: 91 de minute (12:55-14:26).

Linia 117, blocată pe Șoseaua Sălaj

Societatea de Transport București a anunțat că autobuzele de pe linia cu indicativul 117 sunt blocate pe Șoseaua Sălaj, înainte de stația Bacău, pe ambele sensuri de mers din cauza unui eveniment de circulație terți. Din acest motiv, autobuzele circulă deviat.

Acesta este mesajul transmis de STB pe pagina de Twitter:

Linia 117 – blocata pe Sos. Salaj, inainte de statia Bacau, pe ambele sensuri. Cauza: eveniment de circulatie terti. Autobuzele circula deviat.

Anunțul a fost făcut în urmă cu aproximativ o oră.

Conform informațiilor oferite de Info Trafic România pe grupul de Facebook „Info Trafic București și Ilfov”, accidentul a avut loc în jurul orei 12:55 pe Șoseaua Sălaj. Traficul a fost reluat la ora 14:26.

Trei stații STB vor funcționa pe alte amplasamente

Începând cu data de 12 august, stațiile STB „Piața Floreasca”, „George Călinescu” și „Piața Dorbanți” vor funcționa pe alte amplasamente, măsura fiind temporară, a transmis Societatea de Transport București (STB).

Stațiile menționate mai sus sunt aferente liniilor cu indicativele 135, 282, 343, 461 și N119. Iată ce a anunțat STB:

Începând de sâmbătă, 12.08.2023, trei stații de autobuz aferente liniilor 135, 282, 343, 461 și N119, respectiv „Piața Floreasca” (situată pe Calea Floreasca, pe sensul de mers spre Șos. Pipera), „George Călinescu” (situată pe Calea Floreasca, pe sensul de mers spre Șos. Ștefan cel Mare) și „Piața Dorobanți” (situată pe Str. Lt. Av. Radu Beller, pe sensul de mers spre Piața Dorobanți), vor fi reamplasate.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies