ALERTĂ | Linia 10 este blocată pe Calea Văcărești. Un tramvai Imperio a rămas pe separator

19 iul. 2023
331 Afișari
ALERTĂ | Linia 10 este blocată pe Calea Văcărești. Un tramvai Imperio a rămas pe separator
ALERTĂ | Linia 10 este blocată pe Calea Văcărești. Un tramvai Imperio a rămas pe separator | Sursă foto: Facebook-Info Trafic București și Ilfov

Linia 10 este blocată după ce un tramvai a rămas pe separator în această dimineață. Incidentul a avut loc  la Piața Sudului din București.

UPDATE ora 10:40: STB a informat că linia de tramvai 10 funcționează normal la acest moment. Societatea ce se ocupă de transportul public de suprafață din Capitală a transmis că vehiculele au fost blocate pentru 15 minute.

Linia 10 funcționează normal. Blocare: 15 minute (09:35-09:50).

Linia 10 blocată: Încă un tramvai Imperio a rămas pe separator la Piața Sudului

Un nou incident în care este implicat un tramvai Imperio a avut loc în București. De această dată, vehiculului de transport public a rămas blocat pe separator, la Piața Sudului din Sectorul 4.

Anunțul a fost făcut cu puțin timp în urmă, pe grupul de Facebook „Info Trafic București si Ilfov”, de un șofer aflat în zona respectivă. Iată mesajul transmis de acesta:

Tramvai blocat pe separator la Piața Sudului. Ora 9:40.

Din fotografia postată, se poate observa că intersecția a fost blocată în urma incidentului, iar traficul rutier îngreunat.

Șoferii sunt sfătuiți să evite zona pe cât posibil.

Societatea de Transport București (STB) a transmis că linia de tramvai 10 este afectată pe sensul de mers către Șura Mare. Vehiculele de pe această linie nu pot înainta, fiind blocate în zona Calea Văcărești – Șoseaua Olteniței.

Iată anunțul făcut pe contul de Twitter STB SA Clienți:

Linia 10 – blocată în zona Calea Văcărești/Sos. Olteniței, pe sensul spre Șura Mare. Cauză: tramvai rămas pe separator.

Știre în curs de actualizare.

Cookies