ALERTĂ | Linia 10 este blocată în zona Șoseaua Nicolae Titulescu. STB: Un tramvai s-a defectat

17 aug. 2023
3278 afișări
ALERTĂ | Linia 10 este blocată în zona Șoseaua Nicolae Titulescu. STB: Un tramvai s-a defectat
ALERTĂ | Linia 10 este blocată în zona Șoseaua Titulescu. STB: Un tramvai s-a defectat | Sursa foto: Facebook - Societatea de Transport București - STB SA

Societatea de Transport București (STB) a anunțat că linia 10 este blocată în zona Șoseaua Nicolae Titulescu. Motivul pentru care vehiculele de transport public nu pot înainta este că un tramvai s-a defectat.

UPDATE ora 10:00: STB SA Clienți anunță că, la acest moment, tramvaiele circula normal pe Șoseaua Titulescu. În total, vehiculele de transport public au fost blocate pentru 45 de minute:

Linia 10 funcționează normal pe Șoseaua Titulescu. Blocare și deviere: 45 de minute (08:45-09:30).

Linia 10, blocată în zona Șoseaua Nicolae Titulescu

Bucureștenii care merg spre locurile de muncă cu transportul în comun (STB), au fost informați că linia de tramvai cu indicativul 10 este blocată. Vehiculele au rămas împotmolite în zona Șoseaua Nicolae Titulescu – Strada Dr. Felix.

Conform anunțului transmis pe contul de Twitter STB SA Clienți, la ora 09:09, este afectată circulația tramvaielor pe sensul de mers către Pasajul Victoriei.

Linia 10 – Vehiculele sunt blocate în zona Șoseaua Nicolae Titulescu – Strada Dr. Felix, pe sensul spre Pasajul Victoria. Cauză: defecțiune tramvai.

Astfel că, orarul de funcționare al tramvaielor a fost decalat. Bucureștenii sunt sfătuiți să caute rute alternative de transport.

Alte incidente ale STB

Tot astăzi, 17 august 2023, STB a anunțat problemele și cu linia de tramvai 21. Aceasta a rămas blocată pe Calea Moșilor, tot din cauza unui tramvai defect.

Linia 21 – blocata pe Calea Moșilor, la Făinari, pe sensul spre Piața Sfântu Gheorghe. Cauza: defecțiune tramvai.

Tramvaiele au fost blocate pentru 24 de minute (08:19 – 08:43), la acest moment circulând normal pe Calea Moșilor.

De asemenea, linia de troleibuz 97 este blocată din cauza unui accident rutier care a avut loc pe Bulevardul Bucureștii Noi, în zona podului Străulești. O mașină a intrat în coliziune cu un stâlp de iluminat, rămânând suspendată deasupra lacului Străulești.

Pentru preluarea călătorilor, STB a înființat o linie de autobuz navetă. Aceasta are indicativul 697 și circulă între capătul de linie Străulești – capătul de linie Clăbucet.

Cookies