ALERTĂ | Linia 10 este blocată din nou, tramvaiele circulă deviat pentru a doua oară în ultimele ore. O mașină și o ambulanță s-au ciocnit pe Bd. Iancu de Hunedoara

17 aug. 2023
261 afișări
ALERTĂ | Linia 10 este blocată din nou, tramvaiele circulă deviat pentru a doua oară în ultimele ore. O mașină și o ambulanță s-au ciocnit pe Bd. Iancu de Hunedoara
ALERTĂ | Linia 10 este blocată din nou, tramvaiele circulă deviat pentru a doua oară în ultimele ore. O mașină și o ambulanță s-au ciocnit pe Bd. Iancu de Hunedoara | Sursă foto: Facebook-Info Trafic București și Ilfov

Incidentele se țin lanț în această dimineață pe linia 10. Un accident a avut loc pe Bulevardul Iancu de Hunedoara între o mașină și o ambulanță, iar, în urma acestuia, tramvaiele de pe linia 10 circulă deviat.

UPDATE, ora 10:43: Linia 10 funcționează normal pe Bulevardul Iancu de Hunedoara, conform informațiilor oferite de STB. Blocare si deviere: 26 de minute, între orele 09:58-10:24.

Linia 10 este blocată din nou. Un accident s-a produs pe Bulevardul Iancu de Hunedoara

Conform unor informații oferite de un membru al comunității „Info Trafic București și Ilfov”, accidentul a avut loc pe Bulevardul Iancu de Hunedoara, la stația Roma. Persoana a transmis că linia 10 a fost blocată și circulă deviat.

Tramvai blocat pe pod Basarab sens spre Victoriei. Tramvaiul 10 este deviat pe sub pod si intoarce la Basarab.

Societatea de Transport București a oferit informații suplimentare pe pagina de Twitter:

Linia 10 – blocata pe Bd. Iancu de Hunedoara, la statia Roma, pe sensul spre Sura Mare. Cauza: eveniment de circulatie treti. Tramvaiele circula deviat.

Linia 10 a fost blocată pentru a doua oară în această dimineață, după ce un tramvai s-a defectat pe Șoseaua Titulescu.

Linia 10 – blocata in zona Sos. Titulescu/Str. Dr. Felix, pe sensul spre Pasajul Victoria. Cauza: defectiune tramvai.

STB a anunțat că blocarea și devierea au durat 45 de minute:

Linia 10 functioneaza normal pe Sos. Titulescu. Blocare si deviere: 45 de minute (08:45-09:30).

După cum a informat STB, pe data de 16 august, linia 10 a fost blocată de două ori din cauza mai multor incidente care s-au produs.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies