ALERTĂ | Linia 10, blocată din nou, azi, de data asta pe Șoseaua Mihai Bravu. Unul dintre călătorii din tramvai avea nevoie de îngrijiri medicale

21 aug. 2023
11683 afișări
ALERTĂ | Linia 10, blocată din nou, azi, de data asta pe Șoseaua Mihai Bravu. Unul dintre călătorii din tramvai avea nevoie de îngrijiri medicale
ALERTĂ | Linia 10, blocată din nou, azi, de data asta pe Șoseaua Mihai Bravu. Unul dintre călătorii din tramvai avea nevoie de îngrijiri medicale. Imagine simbol: Facebook/ STB

Societate de Transport București (STB) a anunțat că linia 10 de tramvai este din nou blocată, de data aceasta pe Șoseaua Mihai Bravu. Motivul pentru care tramvaiele nu circulă conform programului este că unul dintre călători are nevoie de îngrijiri medicale.

UPDATE ora 15:10: la acest moment, tramvaiele linie 10 circulă normal. STB anunță că blocajul a durat 35 de minute:

Linia funcționează normal pe Șoseaua Mihai Bravu, la Baba Novac. Blocare și deviere: 35 de minute (14:15-14:50).

Linia 10, blocată pe Șoseaua Mihai Bravu

În jurul orei 14:50, STB le-a transmis bucureștenilor ce folosesc mijloacele de transport public de suprafață că linia de tramvai 10 este blocată pe Șoseaua Mihai Bravu, la Baba Novac.

Motivul pentru care mijloacele de transport nu pot înainta este că unuia dintre călătorii aflați în tramvai i-sa făcut rău. Acesta necesită îngrijiri medicale.

Este afectată circulația vehiculelor care se îndreaptă către Șura Mare, conform informațiilor oferite pe contul de Twitter STB SA Clienți:

Tramvaiul 10 – blocat pe Șoseaua Mihai Bravu, la Baba Novac, pe sensul spre Sura Mare. Cauză: călător care are nevoie de îngrijiri medicale.

Tramvaiele au fost blocate și în această dimineață

În jurul orei 08:40, STB anunța că liniile 1 și 10 au fost blocate în zona Bucur Obor din cauza unui pantograf ce a căzut pe terasament. Având în vederea această problemă, s-a luat decizia ca tramvaiele să fie deviate.

Iată mesajul pe care societate în transmitea în această dimineață:

Liniile 1 si 10 – blocate la Bucur Obor, după intersecție, pe sensul spre Banu Manta. Cauză: pantograf căzut pe terasament. S-au luat masuri de deviere.

Cele două linii au fost blocate după cu urmează: tramvaiul 10 – blocat 30 de minute (între orele 08:30 – 09:00), iar tramvaiul 1 – blocat 40 de minute (între orele 08:30 – 09:10).

Cookies