ALERTĂ | Linia 1, blocată zeci de minute pe Șoseaua Mihai Bravu. Motivul transmis de STB: un tramvai s-a defectat

12 iul. 2023
4249 Afișari
ALERTĂ | Linia 1, blocată zeci de minute pe Șoseaua Mihai Bravu. Motivul transmis de STB: un tramvai s-a defectat
ALERTĂ | Linia 1, blocată zeci de minute pe Șoseaua Mihai Bravu. Motivul transmis de STB: un tramvai s-a defectat | Sursa foto: Facebook - Tramclub/P. V.

Societatea de Transport București (STB) i-a anunțat pe bucureșteni că linia de tramvai 1 este blocată. Mijloacele de transport în comun de suprafață au rămas pe Șoseaua Mihai Bravu.

UPDATE ora 18:35: Societatea responsabilă de transportul de suprafață din Capitală a anunțat că, la acest moment, linia 1 funcționează normal. Tramvaiele au fost blocate pentru 30 de minute.

Linia 1 funcționează normal pe Șoseaua Mihai Bravu. Blocare și deviere: 30 de minute (17:40-18:10).

Linia 1, blocată zeci de minute pe Șoseaua Mihai Bravu

O nouă zi, o nouă serie de defecțiuni ale tramvaielor din București. Miercuri, 12 iulie 2023, în jurul orei 17:40, STB i-a informat ce călătorii din Capitală că linia de tramvai 1 este blocată.

Tramvaiele au rămas pe Șoseaua Mihai Bravu, Sectorul 3, înainte de intersecție cu Calea Vitan.

Motivul pentru care bucureștenii sunt nevoiți să stea zeci de minute în stațiile de transport public de suprafață, pe caniculă, este că un tramvai s-a defectat. Anunțul a fost făcut de societate pe contul de Twitter STB SA Clienți:

Linia 1 – blocata pe Sos. Mihai Bravu, înainte de intersecția cu Calea Vitan. Cauza: defecțiune tramvai.

Tramvaiele din București se defectează tot mai des

În ultima perioadă au existat tot mai multe defecțiuni ale tramvaielor din București, care au afectat călătorii în mod negativ.

Ieri, 11 iulie 2023, cel puțin patru linii din oraș au fost blocate din cauza defecțiunilor, conform informațiilor transmise de STB:

  • Liniile 14 și 55 au fost blocate 13 minute (08:12-08:25) pe Sos. Pantelimon, în stația Sos. Fundeni, pe sensul spre capătul de linie Piața Sf. Vineri. Cauza: defecțiune tramvai.”
  • Linia 25 – blocată pe Bd. Timișoara, la Frigocom, pe sensul spre Militari. Cauza: defecțiune.”
  • Linia 5 a fost blocată 30 de minute pe Str. Cpt. Șerbănescu, la stația Pasaj Băneasa, pe sensul spre Piața Băneasa (17:30-18:00). Cauza: defecțiune.”

De asemenea, tot marți, alte șase linii de troleibuz au fost blocate pentru 20 de minute din cauza lipsei de tensiune în rețea. Este vorba despre liniile 69, 70, 79, 85, 86 si 90.

Cookies